Česko Slovensko má talent – Jiřina Bohdalová opět zasahuje
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.10.2019
Porotu ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař a Marta Jandová opět doplní Jiřina Bohdalová (místo Diany Mórové). Nejúspěšnější talentovou show moderují Lujza Garajová Schrameková a David Gránský. Na Prima COOL to zase o tři dny později rozjedou Sonia Edde a Jakub Kotek a jejich pokusy se soutěžícími. Kdo dnes dostane ocenění Zlatý Pátrovič?


Další díly uvidíte:

Česko Slovensko má talent v pátek 11. října ve 20.15 na Primě
ČSMT AFTERSHOW v pondělí 14. října ve 20.15 na Prima COOL


Co přinese druhý díl s Jiřinou Bohdalovou? Pěvecky začneme pěkně zostra týpkem, který je vegan, ale miluje svoji krávu, a přijde s písní od MC Erika a Barbary. Další účinkující z Mostu přijdou jako Kleopatry a indiánky a zkusí porotu oslnit tancem. A co předvede zpěvačka, která chtěla být doktorkou a přišla žít na Slovensko, aby zde chodila „hore dole“?

Akrobatická čtyřka pánů z Ruska a Ukrajiny v kravatách předvede pořádně odvážné kousky. Samozřejmě nebudou chybět ani kouzelníci.

Překvapí taneční skupina, jejíž věkový průměr je 71 let a přichází s heslem „život je hra“. Zpěváci se spíš budou pokoušet zpívat, než že by opravdu zpívali. Dokáže někdo z nich překvapit aspoň svým osobním příběhem, který vloží do textu písně? O comeback se pokusí i švihák lázeňský.

V aktuálním díle půjde poprvé také o život – zvládne norský kouzelník podvodní únik? A o kolik překonáme rekord bez dechu pod vodou? Vlastní tvorba v tomto dílu opravdu frčí – co vy na to? Odnese si dnes někdo sošku Zlatého Pátroviče?

Závěrečné vystoupení tohoto dílu vás určitě překvapí! Užijte si talenty i bizarní odvážlivce na Primě a Prima COOL.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27515/cesko-slovensko-ma-talent-jirina-bohdalova-opet-zasahuje/