TV Markíza divákom sprostredkuje poslednú rozlúčku s Karlom Gottom
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 10.10.2019

V piatok TV Markíza odvysiela živé vstupy z poslednej rozlúčky pre verejnosť, priamy prenos zo sobotnej zádušnej omše prinesie v mimoriadnej relácii.



Najbližšie dva dni sa bude celé Česko a Slovensko naposledy lúčiť s nezabudnuteľným spevákom Karlom Gottom. V piatok 11. októbra 2019 sa v pražskom Paláci Žofín uskutoční posledná rozlúčka pre verejnosť, ktorú bude televízia Markíza pokrývať v štyroch mimoriadnych živých vstupoch o 11:45, 13:43, 14:56 a 15:57. Zo štúdia v Záhorskej Bystrici sa divákom bude prihovárať moderátor Viktor Vincze, aktuálne informácie priamo z Prahy naživo sprostredkuje redaktor spravodajstva Martin Petro.

V sobotu 12. októbra 2019 o 10:30 zaraďuje TV Markíza do vysielania mimoriadnu reláciu s názvom Posledná rozlúčka s Karlom Gottom. Diváci si v rámci nej budú môcť pozrieť priamy prenos zádušnej omše, ktorú bude v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha na Pražskom hrade slúžiť kardinál Dominik Duka.

Mimoriadnu reláciu bude moderovať Zlatica Švajdová Puškárová, ktorá v štúdiu privíta známeho hudobného experta Juraja Čurného a moderátora a speváka Štefana Skrúcaného. Divákom pripomenú výraznú osobnosť maestra Karla Gotta, ako aj jeho fenomenálnu kariéru a rozsiahle dielo. V živých vstupoch z Prahy sa s aktuálnymi informáciami opäť prihlási redaktor Martin Petro.

Po odvysielaní bude relácia dostupná v bezplatnom videoarchíve Markíza Plus na markizaplus.sk.

Téme sa budú intenzívne venovať aj všetky štandardné spravodajské a publicistické relácie TV Markíza - Televízne noviny, Teleráno a Reflex. Dianie bude podrobne mapovať aj spravodajský portál tvnoviny.sk a televízny portál markiza.sk, v piatok od 8:00 budú môcť návštevníci sledovať aj nepretržitý online stream.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 10. 10. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27517/tv-markiza-divakom-sprostredkuje-poslednu-rozlucku-s-karlom-gottom/