Regionalnitelevize.cz zařadí nový Magazín ze světa byznysu
Autor: Regionalnitv.cz , e-mail: info@regionalnitelevize.cz Přidané: 17.10.2019
Ekonomický Magazín ze světa byznysu zařadí do svého vysílání regionálnítelevize.cz. Pořad, který vzniká ve spolupráci s vládní agenturou CzechTrade a portálem BusinessInfo.cz, je určen pro všechny české producenty, kteří vyvážejí své zboží či služby do zahraničí, resp. by rádi začali exportovat.


“V rámci pořadu budeme přinášet rozhovory s řediteli zahraničních kanceláří CzechTrade, dále pozitivní příklady firem, které se úspěšně etablovy na nejrůznějších zahraničních trzích, ale také budeme přinášet lidem rady, jak například založit firmu, nebo jak si zaregistrovat patent,“ shrnula v krátkosti obsah pořadu Marcela Havlová z CzechTrade.

Magazín ze světa byznysu poběží od 16. října vždy ve středu v časech 17.20 a 21.20 (reprízy čtvrtek 5.20, 9.20 a 13.20)

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program od svého počátku věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů a zpravodajsky pokrývá všechny kraje České republiky. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření. Měsíčně si ji naladí kolem 400 tis. unikátních diváků.


Ing. Eva Stejskalová, regionalnitelevize.cz, 16. 10. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27532/regionalnitelevize-cz-zaradi-novy-magazin-ze-sveta-byznysu/