Televize Nova a Dobrý anděl přichází po sedmé se společnou kampaní
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 17.10.2019
Televize Nova a Dobrý anděl zahájily ve vysílání sedmou společnou kampaň, která má za cíl rozšířit počet dárců, Dobrých andělů, a informovat o tom, jak je těžké žít a bojovat se zákeřnými nemocemi. V charitativních spotech rodiče nemocných dětí vysvětlují, co pro ně finanční příspěvek znamená a jak jim mění život.


Do kampaně se zapojili moderátoři Televizních novin a dlouholetí Dobří andělé Lucie Borhyová a Rey Koranteng, dále moderátor Petr Suchoň nebo herci Michaela Badinková a Matyáš Valenta.

Vážné onemocnění dítěte či nečekaná onkologická diagnóza změní život rodině od základů. K velké psychické zátěži a strachu o zdraví svých blízkých se přidávají i problémy finanční. V tu chvíli podávají pomocnou ruku desetitisíce dárců, Dobrých andělů, kteří usnadnili těžkou situaci již více než 7 000 rodinám. Série sedmi krátkých charitativních spotů obsahuje reálné výpovědi několika takových rodin, které hovoří o svých pocitech. Vědomí toho, že na situaci nejsou sami, jim přináší jistotu, naději i psychickou oporu. Kromě oslovení potenciálních dárců má kampaň za cíl mimo jiné ukázat dárcům, Dobrým andělům, kteří se do pomoci zapojili díky předešlým společným kampaním, vděčnost rodin s vážně nemocným rodičem či dítětem.

S kreativním nápadem přišel Dobrý anděl ve spolupráci s režisérem a kameramanem Jiřím Švorcem, produkci zajistil Stink Films v čele s producentkou Klárou Bártovou. Postprodukce spotů proběhla v PFX, hudbu poskytlo Studio Fontana. Dokument o kampani natočil Jan Kolář a s pořízením fotografií pomohla Hana Knížová. Celou kampaň doplní reportáže v Televizních novinách, několik publicistických reportáží a rozhovorů v pořadech TV Nova, jako je Volejte Novu nebo Snídaně s Novou, a rozhovory se spoluzakladatelem nadace Petrem Sýkorou, vybranými rodinami i odborníky.

Spoty zde: http://bit.ly/dobryandel_2019, více na www.dobryandel.cz.


Martin Šnýdr, PR a Brand Manager, 16. 10. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27533/televize-nova-a-dobry-andel-prichazi-po-sedme-se-spolecnou-kampani/