Spoločnosť SATRO podporí mladé talenty a start-upy
Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 19.10.2019
Spoločnosť SATRO sa rozhodla podporiť mladé talenty. Na roky 2019 - 2020 vyhlásila výberové konanie na start-upy pre mladé talenty s inovatívnym a dynamickým nápadom. „Víťaznému start-upu pomôžeme nielen pri financovaní projektu, ale aj pri jeho samotnej realizácii, jako aj implementácii marketingovej a obchodnej stratégie,“ povedal Marek Michalík, marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o. „Našim primárnym cieľom je podporovať najmä úvodné fázy podnikania.“


Spoločnosť okrem finančnej, ponúka aj nefinančnú podporu, v rámci ktorej poskytne poradenstvo při nastavení produktu a služby, resp. pri nastavení samotnej obchodnej stratégie, firemnej kultúry. SATRO s.r.o. podporí aj prípadnú expanziu na globálny trh. Pokiaľ ide o Technologické start-upy, tie sa spoločnosť rozhodla podporiť poskytnutím know-how od svojich vlastných skúsených programátorov a samotnej infraštruktúry.

„Ponúkame odborné vedenie, ktoré pomôže začínajúcim start-upom overiť ich pripravovaný biznis plán a získať prvých zákazníkov. Naša pomoc je určená pre mladé talenty s technologickými a inovatívnymi nápadmi,“ informoval Marek Michalík.


Spoločnosť SATRO s.r.o. sa chystá podporiť nápady, idey a myšlienky predovšetkým z týchto oblastí:

- inovatívnych technických, či stavebných riešení,

- start-upy, ktoré sa zameriavajú na podnikanie v oblasti herného priemyslu a vývoja počítačových a online hier, e-learningových aplikácií, simulácií, či animácií.

- podpory malých aplikácií pre domácnosť

- v oblasti obnoviteľnej energie

- v oblasti elektromobility


Záujemcovia môže svoje projekty posielať mailom na adresu: startup@satro.sk alebo telefonicky na čísle 0918064334.

Spoločnosť SATRO s.r.o., operátor káblovej televízie a dátových služieb, vznikla v roku 1992. Spoločnosť existuje na trhu 27 rokov a stále patrí k najinovatívnejším spoločnostiam na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti na celom území západného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízie SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho spoločnosť ponúka a inovuje dátové služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod názvom SATRO 12G „vzdušná optika“. Od novembra 2015 SATRO s.r.o. ponúka digitálnu televíziu prostredníctvom satelitu - SATROsat.


Bratislava, 17. októbra 2019, Marek Michalík, Marketingový manažér, SATRO

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27540/spolocnost-satro-podpori-mlade-talenty-a-start-upy/