Česko Slovensko má talent – Josef Pátrovič nemůže chybět
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 23.10.2019
Přijměte pozvání do světa talentů v doprovodu moderátorů – Lujza Garajová Schrameková a David Gránský. A vyslechněte si hodnocení porotou – Jaro Slávik, Jakub Prachař, Marta Jandová a Diana Mórová. ČSMT Aftershow se Soniou Edde a Jakubem Kotkem vás zase vezme do zákulisí. Čekali jste, kdy to přijde, a je to tady! V tomto díle se castingu znovu zúčastní matador talentových klání, který nechyběl v žádném ročníku – Josef Pátrovič.


Další díly uvidíte:

Česko Slovensko má talent v pátek 25. října ve 20.15 na Primě
ČSMT AFTERSHOW v pondělí 28. října ve 20.15 na Prima COOL


Co nás překvapí tentokrát? Odstartujeme italským zpěvem s mixem italských písní. Taneční skupina Cheeky Monkeys Senior zaujme svatební choreografií.

Mládí překvapí maďarsko-českým rapem. Krásnou akrobatickou choreografii předvedou dívky v bílém. Soutěžit budou i zpěváci s vlastní tvorbou.

Přivítáme také indiánské rytmy z Ekvádoru. O postup se pokusí i hodně dětí. Co předvede dívka se jménem Volha? To, co jsme v letošním ročníku ještě neviděli!

Nebude chybět řádka zpěváků a pár jich překvapí např. zpěvem v japonštině, hrozným zpěvem, nebo naopak fenomenálním výkonem. Zaskočí k nám i fakírka z Barcelony.

A kdopak nám zakončí muzikální díl? Samozřejmě je to on – pán Pátrovič s písní Aleluja.

Užijte si talenty i bizarní odvážlivce na Primě a Prima COOL!


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27550/cesko-slovensko-ma-talent-josef-patrovic-nemuze-chybet/