Milujem Slovensko pozeralo viac ako pol milióna divákov
Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 29.10.2019
Milujem Slovensko bolo najsledovanejšou nespravodajskou reláciou piatku 25. októbra 2019. V priemere si piatkovú šou s moderátorom Martinom Nikodýmom pozrelo 474 000 divákov s podielom na trhu 23,1 %, v najsledovanejšej minúte šou videlo 556 000 divákov. Piatková časť Milujem Slovensko dosiahla najvyššiu sledovanosť za sezónu 2018 a 2019.


V piatkovej časti Milujem Slovensko si diváci a tvorcovia pripomenuli jednu z najväčších osobností Slovenska a víťaza ankety Najväčší Slovák - Milana Rastislava Štefánika. S Adelou Vinczeovou súťažili herci Radošinského naivného divadla - Mojmír Caban, Ondrej Hraška a Simona Miháliková, ktorí spolu účinkujú v hre o M. R. Štefánikovi Veľký malý muž. V tíme Daniela Dangla sa stretli herci Juraj Bača a Tomáš Mischura, ktorí Štefánika stvárnili v divadle či filme. Tím doplnila herečka z detského projektu RTVS Mohyla Tereza Heftyová.

Najbližšiu časť Milujem Slovensko odvysiela RTVS v piatok 8. novembra o 20:30. Proti sebe sa v nej postavia herecké tímy, ktoré budú reprezentovať dva úspešné a obľúbené seriály RTVS. Za seriál Hniezdo zabojujú Lukáš Dóza, Andrea Karnasová a Ján Jackuliak, za detský seriál Kriminálka 5. C súťažia herci Matúš Beniak, Michaela Majerníková a Boris Farkaš.


Bratislava 28. október 2019, Rozhlas a televízia Slovenska

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27570/milujem-slovensko-pozeralo-viac-ako-pol-miliona-divakov/