Ranné noviny spolupracujú s dopravnou aplikáciou Waze
Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 03.11.2019
Staňte sa aj vy súčasťou Ranných novín. Ako? Ranné noviny sa spojili s dopravnou aplikáciou Waze a aj vy môžete prostredníctvom nej pomôcť každé ráno ostatným vodičom. Ranné noviny, prvá spravodajská relácia dňa, ktoré začali svoje vysielanie 12. marca 2018, sú čoraz obľúbenejšie medzi divákmi v televízii aj na sociálnych sieťach. Neoddeliteľnou súčasťou je nielen súhrn najdôležitejších udalostí z predchádzajúceho dňa, ale aj počasie pod vedením našich meteorológov a tiež zaujímavosti zo sveta športu a šoubiznisu.


Doteraz tiež každý pondelok informoval Juraj Hajdin o dopravnej situácii na Slovensku a rozhodli sme sa, že tak budeme robiť každý pracovný deň. Divákom chceme prinášať stále niečo nové, preto sme sa spojili s dopravnou aplikáciou Waze. Chceme tak pomôcť našim divákom lepšie sa orientovať v doprave cestou do práce či školy. Od pondelka, 4. novembra, budú Ranné noviny v spolupráci s aplikáciou Waze každý deň prinášať najaktuálnejšie dopravné informácie z celého Slovenska. V aplikácii sa nachádza tím TV JOJ, kam sa môžu diváci pridať a podieľať sa tak na informovaní ostatných o aktuálnej situácii na cestách zo svojho mesta. Takéto dopravné vstupy budú v Ranných novinách moderovať Nicol Richterová a Juraj Hajdin.

Dosiaľ najsledovanejšie boli Ranné noviny v stredu 10. apríla 2019, kedy si prvé spravodajstvo pozrelo spolu 71-tisíc divákov (Rtg 1,5 %, Shr 19,7 %) v cieľovej skupine 12+. Najlepší mesačný priemer dosiahli Ranné noviny v marci, apríli i v máji tohto roka, kedy bolo pri obrazovkách v priemere 55-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Prvému spravodajstvu na JOJke sa darí aj v konkrétnych cieľových skupinách. 6. novembra 2018 zaznamenala cieľová skupina žien vo veku 45-54 rokov sledovanosť 2,9 % a podiel 33,9 % (10-tisíc divákov).

Ranné noviny pre vás pripravujú dva moderátorské tímy - Bibiana Ondrejková, Bruno Ciberej, Alena Stračiaková, Dodo Kuriľák, Erika Kresťánková, Erika Barkolová, Lucia Wirthová, Thomas Puskailer, Daniel Cibula, Miriam Jarošová, Peter Jurčovič, Michal Hazlinger, Pavol Katrinec, Danica Susa-Klein.


Redakcia TV JOJ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27587/ranne-noviny-spolupracuju-s-dopravnou-aplikaciou-waze/