Česko Slovensko má talent – překvapivý zlatý bzučák
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 06.11.2019
ČSMT je tu opět s dalším dílem plným zábavy a talentů. A u hodnocení samozřejmě nechybí porota – Jaro Slávik, Jakub Prachař, Marta Jandová a Diana Mórová – a moderátoři – Lujza Garajová Schrameková a David Gránský. Co se děje v zákulisí, odhaluje ČSMT Aftershow se Soniou Edde a Jakubem Kotkem. Kdo zaujme tentokrát? Objeví se takový talent, že to moderátoři nevydrží a poprvé v historii si prosadí pátý zlatý bzučák. Koho pošlou rovnou do finále?


Další díly uvidíte:

Česko Slovensko má talent v pátek 8. listopadu ve 20.15 na Primě
ČSMT AFTERSHOW v pondělí 11. listopadu ve 20.15 na Prima COOL


Pojďte si užít další talentové šílenství. Hned na začátku se na nás vrhne kobra v lidské podobě. Budeme tančit, zpívat, rapovat a samozřejmě kouzlit.

Nebudou chybět artistická a ekvilibristická čísla. A někomu to půjde lépe a jinému hůře.

Se šikanou budeme bojovat hudbou. A rozhodně se zasmějete nejen odvaze přihlásit se do Talentu. Ovšem ne každý, kdo přijde v plášti, je kouzelník. A předvede nám Madonnu trochu jinak.

Objeví se také sexy vystoupení. Soutěžící s vlastní tvorbou si přijdou vyzkoušet, zda má cenu v tom pokračovat. Dneska zařádí i dětští soutěžící.

Poprvé se objeví pátý zlatý bzučák, jehož prostřednictvím pošlou moderátoři společně dalšího účinkujícího rovnou do finále. Kdo Lujzu s Davidem tak zaujme?

Užijte si talenty i bizarní odvážlivce na Primě a Prima COOL!


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27596/cesko-slovensko-ma-talent-prekvapivy-zlaty-bzucak/