Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 10:08:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

SES ASTRA uzavřela smlouvu na distribuci služby ASTRA2Connect v Belgii a Nizozemsku

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 24.04.2008


Společnost SES ASTRA, člen skupiny SES (kótovaná na burzách Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG), podepsala rámcovou smlouvu s belgickým poskytovatelem internetového připojení Satelliet Electronics na komerční využití a distribuci své satelitní obousměrné širokopásmové služby ASTRA2Connect v Belgii a Nizozemsku.


Aby bylo možné nabídnout kvalitní a levnou hlasovou internetovou službu VoIP (Voice-over-IP), společnost Satelliet Electronics má rámcovou smlouvu s firmou Siemens, která zahrnuje nizozemského providera VoIP firmu BudgetPhone Company a realizátora služby firmu Ardigo Beheer. Komerční poskytování produktu finálním uživatelům bude zahájeno dne 1. června 2008.

ASTRA2Connect je širokopásmová služba s plnou satelitní podporou, finálním uživatelům bude distribuována velkými prodejci a poskytovateli internetu. Inovační infrastruktura ASTRA2Connect umožňuje spolehlivý, interaktivní širokopásmový internetový přístup za paušální servisní poplatek, např. VoIP. Zákazník potřebuje jen modem a satelitní komplet, který bude poskytován levně a společně s návodem na jednoduchou samoinstalaci. Domácnostem v regionech bez terestrické širokopásmové infrastruktury ASTRA2Connect tak nabízí možnost přístupu k širokopásmovým službám. ASTRA2Connect je od svého zavedení v dubnu 2007 dostupná v devíti evropských zemích: v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Irsku, Francii, Polsku, Itálii, Belgii a Nizozemsku.

„Smlouva s firmou Satelliet Electronics ukazuje, že rozšíření služby ASTRA2Connect na evropském trhu se dostává do pohybu,” řekl pan Alexander Oudendijk, obchodní ředitel společnosti SES ASTRA. „Můžeme nyní také vyhovět velké poptávce po našem produktu ve státech Beneluxu.”

„Službou ASTRA2Connect chceme oslovit zejména zákazníky v regionech, kteří jsou odkázáni na pomalé a drahé internetové spojení. Vidíme také dobrou perspektivu na trhu v oblasti volného času a na maritimním (námořním) trhu,” řekl pan Michel Anusiç, obchodní zástupce firmy Satelliet Electronics. „Díky službě ASTRA2Connect tento tržní segment nyní profituje z levného, "všudepřítomného" vysokorychlostního internetového připojení, včetně VoIP.”


Markus Payer, SES ASTRA
Michel Anusiç, Satelliet Elelectronics



O společnosti SES ASTRA, www.ses-astra.com
:


Satelitní systém ASTRA představuje přední DTH satelitní systém v Evropě. Satelitní flotila nyní zahrnuje 12 satelitů ASTRA a tři satelity SIRIUS. Sdružený satelitní systém poskytuje své služby asi 117 milionům domácností v Evropě, které využívají příjem DTH nebo kabelové vysílání a přenáší celkem 2295 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů. SES ASTRA také poskytuje multimediální, internetové a telekomunikační služby na satelitní bázi pro firmy, vlády a jejich činnost. Na svých satelitech má dnes k dispozici 31 programů HDTV. ASTRA a SIRIUS představuje nejvýznamnější vysílací platformu HDTV v Evropě. Hlavní orbitální pozice ASTRA a SIRIUS jsou 19,2° východně, 28,2° východně, 23,5° východně a 5° východně.

Společnost SES ASTRA je členem skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). SES je vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v Severní Americe a SES New Skies, které zabezpečují globální spojení i pokrytí. Skupina vlastní podíl 90 % ve společnosti SES Sirius v Evropě a také strategické podíly ve společnosti Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. SES poskytuje špičková řešení v oblasti globální satelitní komunikace prostřednictvím své flotily 38 satelitů na 25 orbitálních pozicích. Další informace o skupině SES je možné najít na stránce: www.ses.com.


Zdroj: SES ASTRA Press, přeložil Petr Miklík, 23. 4. 2008.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2008 • On line na satCentrum: dvě hodiny na otázky čtenářů [ 5 ]
09.04.2008 • Širokopásmový internet ze satelitu [ 1 ]
03.04.2008 • Společnost SES ASTRA podepsala smlouvu s firmou Deutsche Telekom na distribuci služby ASTRA2Connect v Německu [ 1 ]
21.01.2008 • Satelitní širokopásmová služba ASTRA2Connect expanduje do Francie a Itálie
17.03.2007 • SES ASTRA zahajuje provoz interaktivní širokopásmové služby ASTRA2Connect
16.09.2006 • SES ASTRA uvádí do provozu službu triple play prostřednictvím ASTRA2Connect [ 3 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist