Aplikace T-Mobile TV GO i pro Smart TV
Autor: T-Mobile Czech Republic , e-mail: info@t-mobile.cz Přidané: 12.11.2019
T-Mobile vylepšuje svou televizní nabídku. Se zbrusu novu aplikací T-Mobile TV GO si zákazníci vychutnají televizní zábavu v lepší kvalitě, než nabízí například pozemní terestrické vysílání. Novinkou je podpora Smart TV, na zájemce o televizní služby T-Mobile čeká také nový set-top box s operačním systémem Android TV a T-Mobile zvyšuje počet zařízení, na kterých lze sledovat T-Mobile televizi.


Nová aplikace T-Mobile TV GO nabízí kromě moderního prostředí i spoustu zajímavých funkcionalit. V aplikaci uživatel jednoduše najde například přehled právě vysílaných pořadů na nejsledovanějších stanicích nebo výběr televizního programu v hlavním vysílacím čase. T-Mobile TV GO také umožní vrátit se v televizním programu až o 7 dnů zpět i pokračovat ve sledování rozkoukaných pořadů z předchozích dnů. Nechybí ani možnost podívat se na své nahrané pořady, případně filmy z Videotéky.

Nová aplikace je společná nejen pro všechny televizní služby od T-Mobile, ale i všechna zařízení, na kterých lze TV obsah sledovat: mobil, tablet, internetový prohlížeč, set-top box. A nově i pro chytré televizory.


T-Mobile televize pro chytré televizory

T-Mobile TV GO je nyní dostupná pro chytré televizory Philips s operačním systémem Android TV (verze 6 a vyšší). Verze pro Samsung Smart TV (rok výroby 2017 a novější) bude ke stažení v následujících dnech. Zákazníci tak již nepotřebují set-top box a mohou T-Mobile televizi sledovat přímo po přihlášení ve svém televizoru. Stačí si stáhnout T-Mobile TV GO přímo v aplikačním obchodě v TV. Podpora dalších operačních systémů pro chytré televize (mimo jiné webOS) a Android TV od dalších výrobců bude následovat v příštím roce.

Aplikaci T-Mobile TV GO si uživatelé mohou také stáhnout do svých mobilních zařízení s Androidem a iOS. I jejím prostřednictvím lze pokračovat ve sledování pořadů při přechodu z různých zařízení, například z mobilu na tablet, z televizoru na mobil atd.


TV až ve čtyřech zařízeních najednou

Sledování televizního vysílání už dávno není výsadou jen gauče před televizorem. I proto T-Mobile navyšuje počet zařízení, na kterých lze zdarma sledovat T-Mobile televizi, a to ze 3 na 4. Diváci tak mají nově k dispozici vysílání na dvou televizorech a 4 dalších přístrojích, ať už jde o chytrý telefon, tablet, počítač či aplikaci ve Smart TV. Zákazníci se službou T-Mobile Mobilní televize mohou i nadále využívat dvě zařízení.


Nový set-top box

Novou aplikaci doprovodí také nový OTT set-top box (KAON 6077) s operačním systémem Android TV. Do něj si kromě předinstalovaných aplikací jako například HBO GO, mohou uživatelé stáhnout své oblíbené aplikace Youtube, Spotify a další dostupné pro Android TV. S novým set-top boxem se tak každý televizor stane chytrým. Měsíční pronájem set-top boxu činí 50 Kč s DPH.

Nová verze aplikace T-Mobile TV GO je nyní k dispozici pro nové uživatele televizních služeb, stávající zákazníci budou na novou aplikaci postupně převáděni v následujících měsících.


30 dní zdarma na vyzkoušení T-Mobile televize

Pro zájemce, kteří nemají zkušenost s televizními službami od T-Mobile (tedy i zákazníky konkurence), aplikace také nabízí možnost si službu T-Mobile TV GO vyzkoušet na 30 dní zdarma. V této zkušební verzi balíčku budou dostupné veškeré standardní funkcionality a vybraná sada televizních stanic.


O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To několikrát prokázalo i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).


Jiří Janeček, Senior specialista externí komunikace, T-Mobile Czech Republic, 11. 11. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27611/aplikace-t-mobile-tv-go-i-pro-smart-tv/