Česko Slovensko má talent – poslední Zlatý Pátrovič
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 13.11.2019
Bavte se opět u ČSMT se skvělou porotou – Jaro Slávik, Jakub Prachař, Marta Jandová a Diana Mórová – a moderátory – Lujza Garajová Schrameková a David Gránský. Do zákulisí světové show nás zavede navazující pořad ČSMT Aftershow se Soniou Edde a Jakubem Kotkem. Kdo překvapí tentokrát? A už máte svého favorita na finále? Protože to se pomalu blíží.


Další díly uvidíte:

Česko Slovensko má talent v pátek 15. listopadu ve 20.15 na Primě
ČSMT AFTERSHOW v pondělí 18. listopadu ve 20.15 na Prima COOL


Samozřejmě ani v tomto díle nemůže chybět pár pořádně bizarních vystoupení. Roztomilost přinese malá baletní tanečnice. A jak tanečně odpoví její starší kolegové?

Letošní silné italské zastoupení podtrhne mladý klavírista, který kromě hry na klavír umí ještě i něco jiného. Čím porotu překvapí? Budeme také hodně zpívat, včetně vlastní tvorby s osobním příběhem. Čeká nás i vášnivý romský tanec.

A bez kouzel snad žádný díl nemůže ani být – aktuální kouzelník umí vykouzlit hlavně sebevědomí. Zářivé spojení tance a balance oslní publikum. Mladé zpěvačky se poperou o své místo na výsluní.

O reparát z loňska se pokusí žonglér, který přitvrdí a bude do vzduchu vyhazovat paralyzéry. Jenže každý z nich má 500 tisíc voltů. A za oběť ke svému pokusu si vybere malého Miša.

Také si trošku zarapujeme, k tomu si dáme ekologickou výchovu a show zakončíme pořádným freestylem.

Zlatého Pátroviče tentokrát obdrží velmi překvapivý laureát. Komu Jaro Slávik předá poslední letošní sošku, uvádějící do speciálního talentového klubu?

Užijte si talenty i bizarní odvážlivce na Primě a Prima COOL.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 12. 11. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27614/cesko-slovensko-ma-talent-posledni-zlaty-patrovic/