Najlepšie hádzanárky planéty čaká japonská misia - sledujte svetový šampionát v hádzanej žien exkluzívne na Sport1 a Sport2
Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.sk Přidané: 20.11.2019
Hádzaná je tradičný a krásny šport, ktorý si získava stále väčšiu popularitu a obľubu divákov nielen pri televíznych obrazovkách. Stanice Sport1 a Sport2 sa dlhodobo venujú špičkovej hádzanej v podobe Ligy majstrov či atraktívneho EHF Cupu a Majstrovstvá sveta žien 2019 v Japonsku sú jednou z vrcholných akcií, ktorá v ich bohatom programe rozhodne nemôže chýbať. Od 30. novembra do 15. decembra sa môžete tešiť na viac ako tridsať atraktívnych prenosov zo svetového šampionátu.


Najlepšie hádzanárky planéty zabojujú o majstrovský titul v rámci 24. svetového šampionátu, ktorý sa tento rok koná v japonskom meste Kumamoto. Od 30. novembra sa rozhoria boje o korunu kráľovien svetovej hádzanej na piatich japonských štadiónoch a na turnaji nebudú chýbať najväčšie favoritky vrátane posledných troch šampiónov Francúzska, Nórska a Brazílie.

Všetko bude postupne smerovať k veľkému finále v desaťtisícovom chráme Park Dome Kumamoto, ktoré uvidíte 15.12. o 12:30 hod. na stanici Sport2. Z šampionátu stanice odvysielajú viac ako tridsať prenosov, ktorými vás budú slovom sprevádzať elitní komentátori a experti. Hlavnými hlasmi šampionátu budú jedni z najskúsenejších komentátorov staníc Sport1 a Sport2, Zdeněk Rom, ktorý komentuje vrcholovú hádzanú už veľa rokov, v slovenčine to bude Peter Štefanec. Expertmi a odbornými spolukomentátormi sú Vladimír Haber, bývalý skvelý hráč a tréner českej reprezentácie, Klára Černá, bývalá reprezentantka ČR a dlhoročná spolupracovníčka Sport1 či bývalý slovenský hádzanár Dušan Olejár.

„Hádzaná je v našich končinách veľmi populárnym športom a MS v Japonsku ponúkne naozaj tú najvyššiu možnú kvalitu. Či už sú to úradujúce šampiónky z Francúzska, skvelé hráčky Nórska alebo semifinalistky z roku 2018 Rusky a Rumunky, všetky tímy sa prídu do Japonska pobiť o titul. Ženská hádzaná je atraktívna, dynamická a plná emócií, nie je príliš zviazaná taktikou a je poriadne živelná, máme sa na čo tešiť,“ hovorí šéfkomentátor Sport1 a Sport2, Ondřej Voršilka.

Okrem bohatého hádzanárskeho menu v podobe Ligy majstrov mužov aj žien či prestížneho EHF cupu ponúka televízny program staníc Sport1 a Sport2 aj prenosy z ďalších atraktívnych športových udalostí a vrcholných súťaží, ako sú Formula1, hokejové KHL, SHL, CHL a slovenská Tipsport liga, portugalská najvyššia futbalová súťaž Liga NOS, turecká Süper Lig, NFL, tenisové turnaje okruhu ATP250 či vybrané elitní boxerské galavečery.


O AMC Networks International - Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je súčasťou AMC Networks International, jednou z popredných medzinárodných spoločnosti na poli televízneho vysielania a distribúcie tematických televíznych staníc sústreďujúcich sa na Strednú a Východnú Európu. Súčasné AMCNI - Central and Northern Europe portfólio zahŕňa 12 televíznych staníc v štyroch žánroch: šport: Sport1, Sport2, športu, detské: Minimax, Megamax, zábavno-vzdelávacie: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film mobil , Film + a Film Café. Obsah tematických staníc sa vytvára pre miestnych divákov, jazykové verzie a trhy. Je dostupný v celej sérii platforiem vrátane HD, služieb na požiadanie a verzie pre mobilné telefóny.

AMC Networks International (AMCNI) je globálnou divíziou AMC Networks a dodávateľom uznávaných zábavných relácií pre predplatiteľov vo viac ako 140 krajinách a územiach v Afrike, Ázii, Európe a Latinskej Amerike. AMCNI zahŕňa ako globálne značky Sundance Channel a MGM Channel, tak aj populárne kanály s lokálnym významom a rôznorodým žánrovým zameraním. Viac informácií nájdete na www.amcnetworks.com/amcni


O spoločnosti AMC Networks:

Spoločnosť AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) sa už viac ako 30 rokov venuje produkcii kvalitných filmov a relácií, vlastní a prevádzkuje niekoľko populárnych a oceňovaných značiek v oblasti platenej káblovej televízie. AMC, IFC, SundanceTV, WE TV, a IFC Films produkujú relácie, ktoré sú výrazné, zaujímavé, kultúrno relevantné a oslovujúce divákov naprieč rôznymi spoločenskými skupinami. Spoločnosť tiež prevádzkuje globálnu divíziu, AMC Networks International. Viac informácií nájdete na www.amcnetworks.com.


V Bratislave, 19. novembra 2019, Michaela Ivaničová, PR Consultant, PR.Konektor

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27636/najlepsie-hadzanarky-planety-caka-japonska-misia-sledujte-svetovy-sampionat-v-hadzanej-zien-exkluzivne-na-sport1-a-sport2/