Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 12:31:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Vánoční svátky na TV Nova

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 21.11.2019


Skupina Nova nabídne divákům během vánočních svátků již tradičně oblíbené filmové a animované pohádky, ale i české a zahraniční filmy. Štědrý den bude v hlavním vysílacím čase patřit české pohádce Tři bratři v režii Jana Svěráka. V hlavních rolích se představí Tomáš Klus, Vojta Dyk a Zdeněk Piškula. Během svátečního dne se diváci mohou těšit na klasické české pohádky Princezna se zlatou hvězdou, Honza málem králem, nebo animované příběhy Ledové království: Vánoce s Olafem a Hledá se Dory.


„Vánoční programové schéma jsme sestavili tak, abychom potěšili diváky všech věkových kategorií. Kanály skupiny Nova odvysílají klasické české pohádky, ale i současné animované snímky a osvědčené komedie. Kouzelný sváteční čas bude u nás patřit jako vždy celé rodině,“ říká Alex Ruzek ředitelka sekce programu skupiny TV Nova.

Diváci se mohou těšit na nestárnoucí české pohádky Dařbuján a Pandrhola, O statečném kováři, O princezně Jasněnce a létajícím ševci, z novějších snímků na Nejkrásnější hádanku nebo Řachandu. Z animovaných příběhů jsou to například premiérové tituly Já, padouch, Já padouch 2, Zootropolis: Město zvířat nebo Hledá se Dory. Chybět nebude ani divácky oblíbená sága Harry Potter, první díl s názvem Harry Potter a Kámen Mudrců uvidí diváci TV Nova již 13. prosince ve 20:20.

V Silvestrovský večer, 31. prosince, TV Nova odvysílá Silvestrovské Televizní noviny s humornými situacemi z domova i ze světa a speciální díl úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas, připomínající to nejlepší ze všech řad.


Vánoční program čeká také diváky tematických stanic skupiny Nova. Milovníky komedií potěší nabídka Nova Cinema, už 23. prosince uvede kultovní komedii s Chevy Chasem Vánoční prázdniny. Štědrý večer bude patřit premiéře rodinné duchařiny s Patrickem Stewartem a Neve Campbell – Strašidlo cantervillské. První svátek vánoční odvysílá Čtvery Vánoce (v hlavních rolích Vince Vaughn, Reese Witherspoon). Druhý svátek je na programu komedie s Michaelem J. Foxem – Doktor Hollywood. Silvestrovský večer diváci Nova Cinema prožijí s výtečnou herečkou Whoopi Goldberg a Spiklenci, komedií o nadvládě mužů na Wall Street.

Na své si přijdou i sportovní fanoušci. Nova Sport bude na Vánoce rozdávat svým divákům dárky nejenom v podobě atraktivních přenosů, ale i cen ze soutěží Nova Sport. Konec kalendářního roku bude na stanicích Nova Sport tradičně patřit nejprestižnějšímu šipkovému turnaji světa – Mistrovství světa v Londýně. Turnaj startuje 13. prosince 2019 a finálový zápas je na programu jako obvykle první den nového kalendářního roku. Celý turnaj mohou šipkoví fanoušci sledovat na stanici Nova Sport 2 a Voyo. V tomto období nebudou chybět ani přenosy z NHL a NBA. Ve středu 25. prosince 2019 čeká fanoušky basketbalu výjimečná nadílka v podobě třech zápasů NBA na stanici Nova Sport 1 a Voyo.

Nova Gold odvysílá poslední den v roce archivní velkolepé silvestrovské show. Diváci se mohou těšit na vtipné historky, nejlepší anekdoty a spoustu hitů v podání oblíbených českých interpretů. Neuvěřitelný gejzír humoru a zábavy pod taktovkou režisérů Michaela Čecha a Jiřího Adamce mohou diváci sledovat po celý den od 11:30 až do brzkých ranních hodin Nového roku. Ve vysílání nebude chybět ani Božský Silvestr s Karlem Gottem.

Na stanici Nova 2 vánoční svátky zpestří tradiční sitcomy a komediální seriály Přátelé, Dva a půl chlapa nebo Znovu 20. Nova Action pokračuje s krimi seriály Námořní vyšetřovací služba, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti nebo pořady Válka skladů a Mistři zastavárny.

Vedle programu televizních stanic nabídne skupina Nova vánoční program také on-line. Fanoušci NovaPlus.cz se mohou těšit na vybrané pohádky, či bonusová videa, ve kterých představí divákům, jak tráví Vánoce hvězdy našich seriálů.


Vánoční svátky na TV Nova	

24. 12. 2019 Tři bratři (20:15)
Pretty Woman (21:55)
25. 12. 2019 Nejkrásnější hádanka (20:20)
26. 12. 2019 Jak se budí princezny (20:15)


Silvestr na TV Nova

31. 12. 2019 Silvestrovské Televizní noviny (19:30)
Tvoje tvář má známý hlas VI. (20:35)


Vánoční svátky na Nova Cinema

24. 12. 2019 Strašidlo cantervillské (20:00)
25. 12. 2019 Čtvery Vánoce (20:00)
26. 12. 2019 Doktor Hollywood (20:00)


Silvestr na Nova Cinema

31. 12. 2019 Spiklenci (20:00)


Martin Šnýdr, PR a Brand Manager, TV Nova, 21. 11. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.11.2019 • Bestsellerový seriál Geniálna priateľka od nedele na RTVS
23.11.2019 • Markíza celý týždeň kraľuje rebríčkom sledovanosti
22.11.2019 • TV Markíza: Nedeľné Na telo s Richardom Sulíkom a Marianom Kotlebom
21.11.2019 • Česko Slovensko má talent – šťastná třináctka
19.11.2019 • Slovenských divákov v sobotu najviac zaujal futbal
19.11.2019 • V siedmom nebi úspešne odštartovalo svoju novú sezónu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist