Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 10:30:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Prichádza SuperStar 2020: Spevácke výkony bude prvýkrát hodnotiť päť porotcov!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 29.11.2019


Moment, na ktorý čakali milovníci vynikajúcej zábavy a fanúšikovia fenoménu SuperStar, je tu! Televízie Markíza a Nova sa opäť spojili, aby začiatkom roka 2020 divákom priniesli ďalší ročník najslávnejšej a najúspešnejšej hudobnej talentovej súťaže. A hneď na úvod oznámili novinku – porota bude mať vôbec prvýkrát v histórii päť členov a zídu sa v nej špičkoví umelci zo Slovenska a Česka!


Za porotcovský stôl si sadne „stálica SuperStar“ Paľo Habera, výborný komik a uznávaný hudobník Marián Čekovský, moderátorské eso Leoš Mareš, v súčasnosti jedna z najpopulárnejších českých speváčok Monika Bagárová a úspešná česká herečka Patricie Pagáčová (rod. Solaříková).

"Každý ročník SuperStar sa snažíme niečím ozvláštniť a prísť s novinkami, ktoré budú divácky atraktívne. Tentoraz budeme mať vôbec prvýkrát v histórii SuperStar v porote päť členov a ja si myslím, že sa nám podarilo zostaviť mimoriadne zaujímavú partiu, ktorá zaujme všetky divácke kategórie," teší sa režisér a kreatívny producent SuperStar Pepe Majeský.

Jeden z najúspešnejších slovenských spevákov a hudobníkov Paľo Habera neodmysliteľne patrí k projektu SuperStar už 15 rokov. Inak tomu nebude ani v pripravovanom ročníku. „SuperStar je matkou všetkých talentových súťaží a ja som rád, že som od prvého ročníka jej súčasťou. Rád objavujem ľudí, ktorí niečo vedia, ale aj tých menej talentovaných, s ktorými je sranda. Očakáva sa odo mňa, že každému vždy na rovinu poviem, čo si myslím a s týmto teda fakt problém nemám. Dúfam, že si to zase všetci naozaj užijeme a nájdeme šikovných ľudí, ktorým otvoríme tie zamknuté dvere. A za tie všetky roky vidím okolo seba veľa nových, dnes už kolegov, ktorým sme pomohli. A to je dobre!“

Naopak, svoju premiéru v projekte bude mať nenapodobiteľný umelec a multitalentovaný hudobník Marián Čekovský. „Som šťastný, že ma do SuperStar oslovili a ja budem môcť so svojimi hudobnými skúsenosťami prispieť k tomu, že nájdeme novú, naozajstnú SuperStar, s ktorou bude radosť spolupracovať. Medzi mladými ľuďmi budem hľadať najmä takých, ktorí sú progresívni, originálni, nesnažia sa len niekoho kopírovať a do toho, čo robia, dávajú všetky svoje emócie.“ Marián sa na hudobnej scéne pohybuje viac ako 20 rokov a do povedomia sa dostal spoluprácami s umelcami ako Richard Müller či IMT Smile, ale aj svojimi sólovými projektmi. Fanúšikovia milujú aj jeho schopnosť improvizácie a nenapodobiteľný humor.

Mužskú časť poroty dopĺňa doslova fenomén Leoš Mareš, ktorý bol niekoľko rokov súčasťou SuperStar ako moderátor. Tentoraz prvýkrát vymení miesto na pódiu za porotcovskú stoličku. „Je mi cťou, že budem súčasťou tímu v novom ročníku SuperStar. To, že to bude v úlohe porotcu, je aj pre mňa prekvapením. Nikdy som si nemyslel, že by som takúto ponuku mohol dostať, ale veľmi sa na novú úlohu teším.“ Leoš Mareš má k hudobnému svetu mimoriadne blízko. Vydal niekoľko albumov a tento rok so svojimi koncertmi vypredal pražskú O2 Arénu.

Aj ďalšia porotkyňa má osobné skúsenosti so SuperStar. Hviezda Moniky Bagárovej začala žiariť po tom, ako sa v roku 2009 prebojovala do finálovej zostavy a skončila na piatom mieste. Vydala dva úspešné albumy, na konte má niekoľko zaujímavých hudobných spoluprác a v súčasnosti patrí medzi najžiadanejšie speváčky českej hudobnej scény. „Ponuka účinkovať v porote SuperStar vo mne vyvolala zmiešané pocity. Prekvapila ma, potešila ma, vystrašila ma pocitom zodpovednosti, naštartovala ma, donútila ma bilancovať. Uvedomila som si, že je to už desať rokov odkedy som si touto súťažou sama prešla. Preto mám rešpekt pred všetkými ľuďmi, ktorí sa púšťajú touto cestou a tiež cítim zodpovednosť a rešpekt voči štábu, ktorý program tvorí. Hlavne však cítim obrovskú radosť a nadšenie z toho, že spolu s kolegami budeme mať spoločný cieľ – pomôcť nájsť nové mladé spevácke talenty, a to všetko v atmosfére kultivovanej zábavy na profesionálnej úrovni.“

V porote bude mať zastúpenie aj herecká obec, ktorú bude reprezentovať česká herečka Patricie Pagáčová (rod. Solaříková). Preslávila sa účinkovaním v úspešnom českom seriáli „Ulice“ a v ďalších projektoch. „Musím povedať, že na úlohu porotkyne SuperStar sa veľmi teším, ale zároveň som aj dosť nervózna! Vnímam to ako veľkú zodpovednosť, o to viac, že nie som speváčka. Účinkujúcich budem hodnotiť najmä z ľudskej stránky. Tak snáď divákov nesklamem!“

Najúspešnejšia hudobná talentová šou SuperStar odštartuje na obrazovkách televízie Markíza a televízie Nova už čoskoro a na víťaza čaká rozprávková výhra v hodnote 75 000 eur. Diváci sa opäť môžu tešiť na skvelú zábavu, súťažiacich, ktorí im už v kastingových kolách vyrazia dych svojím talentom, ale aj na tých, ktorí ich, ako aj porotcov, pobavia či rozosmejú svojimi výkonmi. Na obrazovkách budeme sledovať dramatickú cestu mladých ľudí za vytúženým cieľom – stať sa úspešnou a uznávanou SuperStar. Veď napokon, spevácka súťaž pomohla odštartovať kariéru už mnohým talentom – práve tu začínali Celeste Buckingham, Ben Cristovao, Peter Cmorik, Adam Ďurica, Zdenka Predná, Dominika Mirgová, Martin Chodúr, Lukáš Adamec, Martin Harich, Tomáš Bezdeda, Emma Drobná či stále úradujúca SuperStar 2018 Tereza Mašková. Tak kto sa stane ďalšou SuperStar?


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 28. 11. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.11.2019 • Česko Slovensko má talent 3v1 – poslední casting, Velký třesk a výběr semifinalistů
29.11.2019 • Extrémne premeny sa rozlúčili ako jednoznačný víťaz stredajšieho večera
29.11.2019 • Prima spouští novou verzi webu cervene-tlacitko.cz, přidává obsah pro inzerenty
28.11.2019 • RTVS ponúkne aj tieto Vianoce bohatý sviatočný program
28.11.2019 • Utajený šéf opäť prevalcoval konkurenciu a suverénne zvíťazil
28.11.2019 • Avi, Vasyl a Satomi v cyklu Domov můj

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist