Legendy divočiny: Hledejte odpovědi na největší přírodní záhady s Discovery Channel
Autor: Media:List CZ/Discovery Channel , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 04.12.2019
Po celém světě se objevují překvapivé zprávy o podivných útocích zvířat na člověka, nových predátorech měnících přirozený řád a tajemných tvorech. Tato poutavá řada sleduje dva odborníky na divočinu a přátele z dětství při jejich pátrání, když se snaží vyřešit ty největší přírodní záhady. Průvodce divočinou Damian Duffy a fotograf divoké zvěře a bouřek Matt Hoffman mají pro strach uděláno.


Společně se vydávají do nejrůznějších odlehlých koutů na světě od Aljašky až po Papuu-Novou Guineu, aby prozkoumali ty nejnebezpečnější záhady divočiny. Jejich nový, šestidílný seriál s názvem Legendy divočiny (Legends of the Wild) můžete sledovat na Discovery Channel od 20. prosince 2019 od 20 hodin.

Damian Duffy, bývalý australský vojenský výsadkář a certifikovaný průvodce divočinou, a Matt Hoffman, profesionální fotograf divoké zvěře a pronásledovatel bouřek, jsou dva dobrodruzi, kteří se nebojí nebezpečných situací. Celý svůj život a kariéru zasvětili Matce přírodě a jejím mnoha zázrakům. Společně se vydávají hluboko do divočiny a riskují všechno, aby našli odpovědi na některé z největších světových záhad.

Od tajemství jako jsou nevysvětlitelní mořští tvorové, kteří byli spatřeni v ledových vodách Aljašky, až po brutální smrtící útoky létajícího predátora v Papue Nové Guineji se Damian a Matt týden co týden vydávají do přírody, aby našli a zdokumentovali odpovědi.

Legendy divočiny produkovala pro Discovery Channel produkční společnost Hit+Run, výkonný producent Rob Shaftel, spoluproducenti Noah Korn a David Story. Výkonným producentem za Discovery Channel je John Slaughter, koordinujícím producentem Cameron Doyle.


Michaela Celárková a Sabina Prokopcová, Media:List CZ - zastoupení Discovery Channel, 3. 12. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27673/legendy-divociny-hledejte-odpovedi-na-nejvetsi-prirodni-zahady-s-discovery-channel/