On line na satCentrum: Michal Šíma, Eurosport CZ
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 05.05.2008
SatCentrum tento měsíc zahájilo nový způsob komunikace se čtenáři webu satCentrum. Pravidelně bude zvát do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které budou on line odpovídat na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy bude tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


Dnes podruhé máte možnost položit svůj dotaz. V našem on line chatu bude tentokráte člověk z pražské redakce kanálu Eurosport - komentátor, manažer, tvůrce kreativní reklamy, technik či střihač v jedné osobě - Mgr. Michal Šíma, člověk, který toho o českém vysílání oblíbeného sportovního kanálu ví hodně.

On line chat: pondělí 5. 5. 2008, 13 – 15 hod.

Tato diskuse je moderovaná a je určená pro všechny čtenáře – není nutné se do ní dopředu registrovat. Samozřejmě již zaregistrovaní uživatelé diskuse na satCentrum mají i nadále k dispozici (po přihlášení se) svůj vlastní nick.


Dnes se můžete ptát na cokoliv k vysílání českého dabingu oblíbeného panevropského kanálu, který je připravován ve studiu v prostorách O2 arény v Praze, k programové skladbě i ke dvěma letošním sportovním vrcholným událostem, na které se už Eurosport pilně připravuje - fotbalové Euro 2008 a Olympijské hry v Číně. Inspirací vám může být podrobný týdenní přehled vysílání Eurosportu na 32., 33. a 34. týden, který jsme pro vás v předstihu připravili ke stažení a vytištění do sekce TV download. Pokud nebude Mgr. Šíma na některé vaše dotazy znát odpověď, předáme je marketingovému manažeru společnosti Chello Zone, která u nás Eurosport (a řadu dalších tematických kanálů) distribuuje - Václavu Mozerovi. Ten už dopředu slíbil odpovědět i na dotazy k vysílání Eurosportu ve vysokém rozlišení, které startuje 25. května 2008 se začátkem tenisového French Open v Roland Garros.


Přejeme všem diskutujícím i Mgr. Michalu Šímovi hodně zajímavých dotazů.


Redakce satCentrum, 30. 4. 2008, 02:00 hod.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2768/on-line-na-satcentrum-michal-sima-eurosport-cz/