Česko Slovensko má talent 2019 zná vítěze osmé série
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 08.12.2019
Po třech měsících castingových bojů, těžkém rozhodování skvěle sehrané poroty ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová, profesionálním provázení pořadem Lujzou Garajovou Schramekovou a Davidem Gránským a živém přenosu známe vítěze. Osmým vítězem ČSMT se stala Margaréta Ondrejková. Ale ještě se můžete těšit na speciální sestřih toho nejlepšího z letošního ročníku.


Česko Slovensko má Silvestra uvidíte v úterý 31. prosince v 19.00 na Primě.

Vítězství v osmém ročníku největší talentové soutěže Česko Slovensko má talent a výhru 50 000 eur si odnáší zpěvačka Margaréta Ondrejková, která zvítězila nad dalšími sedmi silnými finalisty. V dramatickém souboji porazila mladého zpěváka Samuela Rychtára a třetí Volhu Safronovou s malováním pískem. Čerstvě 16 letá Margaréta se dostala do finále díky zlatému bzučáku od Jara Slávika. Gratulujeme!


Nehoda finalistů

Poprvé v historii Česko Slovensko má talent musel odstoupit jeden účastník finále. Bohužel během zkoušky na přímý přenos došlo k nehodě akrobatického duo Katya a Nikita. Pád Katyi, který je při takovýchto vystoupeních běžný, vyřadil tuto dvojici z boje o vítězství v letošním Talentu. Katya je sice v pořádku, ale po zdravotní prohlídce lékař nedoporučil dnešní vystoupení. Malí akrobaté z Ukrajiny, ale nemusí smutnit – porota je poslala rovnou do finále ČSMT 2020.


Krásný talentovaný rok!


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 8. 12. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27688/cesko-slovensko-ma-talent-2019-zna-viteze-osme-serie/