Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 12:38:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Reality šou Farma výrazne bodovala nielen v televízii, ale aj v online prostredí

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 17.12.2019



Špeciálna online šou Farma X-tra zaznamenala od septembra viac než 6 miliónov zhliadnutí, fanúšikovia sa už dnes večer môžu tešiť aj na ďalší online formát, ktorý bude mapovať život súťažiach po skončení reality šou.


Dlhoročne obľúbená a úspešná reality šou Farma dostala v aktuálnej 11. sezóne aj svoju online nadstavbu. Každý pracovný deň po odvysielaní štandardnej televíznej epizódy mali fanúšikovia možnosť pozrieť si špeciálnu webovú talkšou Farma X-tra, v ktorej moderátor Martin Šmahel rozoberal to najzaujímavejšie z diania v jednotlivých epizódach so svojimi atraktívnymi hosťami. Súčasťou relácie bol exkluzívny extra obsah, ktorý diváci nemali možnosť vidieť priamo vo vysielaní, ale aj rôzne pikantné témy a kuriozity.

Všetkých 77 epizód Farmy X-tra dosiahlo prostredníctvom videoarchívu Markíza Plus a služby YouTube súhrnne až neuveriteľných vyše 6 miliónov zhliadnutí. Každá epizóda dosiahla v priemere takmer 80-tisíc zhliadnutí, pričom suverénne najlepšie si počínalo vydanie z utorka 5. novembra 2019, ktoré doposiaľ zaznamenalo až vyše 611-tisíc zhliadnutí. Išlo o časť v ktorej Martin Šmahel so svojimi hosťami, moderátorkou Farmy Evou "Evelyn" Kramerovu a hospodárom Martinom Bagarom, rozoberal fyzický útok súťažiaceho Mateja Jurkoviča voči ďalšiemu účastníkovi Farmy Rasťovi Mojsejovi.

Podstránka Farmy dosiahla v rámci televízneho portálu Markiza.sk v období od septembra do novembra 2019 v priemere až takmer 6,7 milióna zobrazení mesačne, čo je suverénne najviac spomedzi jesenných programov TV Markíza. Priemerne ju v danom čase navštívilo 588 085 reálnych užívateľov.

"Farma nám robí veľkú radosť nielen čo sa týka televíznej sledovanosti, ale fantasticky si počína aj v online prostredí. Ide o šou, ktorá mimoriadne efektívne prepája klasické lineárne vysielanie so sociálnymi sieťami, a významne pomáha celkovej návštevnosti nášho televízneho portálu Markiza.sk a videoarchívu Markíza Plus. Vznik špeciálnej online šou Farma X-tra bol preto logickým krokom, ako na tieto úspechy nadviazať a ešte viac ich umocniť," povedal Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu skupiny Markíza.

Tohtoročná Farma s témou súboja západniarov a východniarov vyvrcholila v piatok 13. decembra 2019 o 20:30 veľkolepým finále, v ktorom si rozprávkovú výhru vo výške 75 000 eur vybojoval súťažiaci Gabriel Sedláček. V oboch hlavných cieľových skupinách išlo o najsledovanejší piatkový program v rámci ponuky všetkých slovenských televízií. V strategickej cieľovej skupine 12-54 dosiahol finálový súboj rating 9,4 % a trhový podiel 30,9 %, pričom konkurencia výrazne zaostala – film Rozpoltený zaznamenal na TV Joj v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 12,4 % a šou Milujem Slovensko na Jednotke RTVS trhový podiel 16,6 %. Celkovo bolo na vyvrcholenie reality šou zvedavých 549-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

Ani tým sa však šou nekončí a ešte niekoľko týždňov bude pokračovať prostredníctvom ďalšej online novinky s názvom Život po Farme, ktorá bude sledovať osudy jednotlivých súťažiacich aj po skončení reality šou v televízii. Počnúc dneškom, pondelkom 16. decembrom 2019, tak fanúšikovia budú mať možnosť sledovať, ako sa ich obľúbencom darí doma, v práci, a či sa budú stretávať s inými farmármi aj po skončení televíznej šou. Nová epizóda bude sprístupnená každý pracovný deň o 20:00 vo videoarchíve Markíza Plus.

(Zdroje dát: Google Analytics, Štúdio YouTube, AIMmonitor - IAB Slovakia – Gemius, PMT/KANTAR SLOVAKIA
Dáta o TV sledovanosti sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.
)


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 16. 12. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.12.2019 • Kila cukru, másla a čokolády: na obrazovky České televize míří úspěšný kulinářský formát BBC
17.12.2019 • Televízia JOJ má za sebou úspešný víkend
16.12.2019 • Show Jana Krause – 18. 12. 2019
14.12.2019 • Po stopách českých betlémů
11.12.2019 • Publicistika pomáhá - úspěšné reportáže o nemoci křehkých kostí či Usherově syndromu
10.12.2019 • Začátek nového roku opanuje Marie Terezie, nové díly úspěšné minisérie odhalí manželskou krizi

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist