Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 05:34:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Eurosport rozšiřuje tenisové vysílání o Wimbledon na jedenácti evropských trzích včetně České republiky a Slovenska

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 09.01.2020


Eurosport si zajistil exkluzivní čtyřletá práva na The Championships, Wimbledon na 11 evropských trzích včetně České republiky a Slovenska. Každý kurt dostupný živě a na vyžádání v letech 2020 až 2023. Eurosport se stane hlavní destinací pro tenisové fanoušky – v roce 2020 bude vysílat všechny čtyři grandslamy. Na jaře 2020 bude zahájen prodej televizní reklamy na stanici Eurosport v prostřednictvím společnosti Atmedia.


Eurosport posiluje své postavení špičkové destinace pro tenisové fanoušky v Evropě uzavřením čtyřleté dohody o vysílání Wimbledonu na 11 evropských trzích od roku 2020.

Eurosport – prvotřídní sportovní značka společnosti Discovery – si poprvé zajistil exkluzivní živá práva na Wimbledon pro Českou republiku a Slovensko v letech 2020 až 2023. Eurosport bude Wimbledon vysílat na obou svých programech Eurosport 1 a Eurosport 2.

Minulý rok Eurosport nabídl divákům více než 600 zápasů a 250 hodin živého vysílání z Wimbledonu na 33 trzích. Zápasy ze všech kurtů byly dostupné přes OTT streamingovou službu Eurosport Player. Nová dohoda zajišťuje po čtyři roky stejně rozsáhlé pokrytí nejstaršího a nejprestižnějšího tenisového turnaje světa také na nových trzích včetně ČR a Slovenska.

Lucie Bayer, Senior Manager Distribution Sales & Business Development pro ČR a SK: „Hned zkraje roku jde o jednu z nejlepších zpráv, jakou můžeme poslat k českým sportovním fanouškům. Jsou to totiž grandslamové turnaje, kde se píše tenisová historie. Okruhových turnajů jsou desítky, těch menších stovky, žebříčky se mění každý týden. Ale je to čtyřikrát do roka, kdy na výsledku záleží nejvíc. Jsem ráda, že náš nadšený i zkušený tenisový tým provede diváky všemi turnaji velké čtyřky. Eurosport se tak stává opravdovým domovem tenisu.“

V roce 2020 bude Eurosport nadále vysílat Australian Open, French Open a US Open na více než 50 trzích. Eurosport tak letos v ČR a na Slovensku poprvé představí divákům všechny čtyři grandslamové turnaje, z nichž nabídne živé vysílání na všech platformách a zařízeních přes svou OTT streamingovou službu Eurosport Player.

Eurosport již na podzim minulého roku uzavřel víceletou dohodu s ATP Tour pro Českou republiku a Slovensko. Od roku 2021 bude vysílat sérii 41 turnajů ATP Tour. Eurosport nabídne divákům 9 turnajů ATP Masters 1000, 13 turnajů ATP 500 a 17 turnajů ATP 250, v závěru sezóny také Nitto ATP Finals.


O Eurosportu

Eurosport je evropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přinesl olympijské hry v Pchjongčchangu 2018 rekordnímu počtu diváků. Eurosport je domovem cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů. Eurosport 1 a Eurosport 2 mají 246 milionů kumulativních předplatitelů v 75 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 30 milionů unikátních uživatelů měsíčně a společně s Eurosport app (dostupné iOS a Android) jediný způsob, jak sledovat Eurosport kdykoli online na mobilních zařízeních. Eurosport Events se specializuje na management a podporu mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ, 8. 1. 2020, foto: Eurosport CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.01.2020 • Ester Ledecká pojede v sobotu sjezd SP v Altenmarktu, v tréninku byla třetí
09.01.2020 • Nejlepší evropská házená na Sport1 a Sport2
08.01.2020 • Španělská fotbalová elita na Sport1
06.01.2020 • Rallye Dakar 2020 – „staré“ dobrodružství v nové destinaci
05.01.2020 • Široký záběr nabízí Prima ZOOM
04.01.2020 • SP v alpském lyžování pokračuje slalomy v Chorvatsku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist