Eurosport vysílá turnaj ATP v Adelaide a grandslam Australian Open
Autor: Media:List CZ/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 12.01.2020

Od 12. do 18. ledna vysílá Eurosport tenisový turnaj ATP v australském Adelaide. Eurosport přinese svým divákům v lednu bohatý tenisový program, od neděle 19. ledna představí první grandslam sezony Australian Open.


Turnaj v Adelaide patří do kategorie ATP 250. Hlavním tahákem měla být světová dvojka Novak Djoković, ale nakonec nestartuje. Nasazenou jedničkou je domácí mladík Alex de Minaur (č. 18 na žebříčku ATP) a dvojkou Félix Auger-Aliassime (č. 21). Dohromady jim je 39 let, oba patří k největším nadějím světového tenisu. Na turnaji se objeví i Andrej Rubljov, Pablo Carreño Busta a Taylor Fritz.

ATP Adelaide má před sebou první ročník, v kalendáři ATP nahradil turnaj v Sydney. Hrát se bude na tvrdém povrchu v Memorial Drive Tennis Centre. Centrální kurt má kapacitu 5000 diváků.

Vysílání z Adelaide startuje 12. ledna od 7:00 hod. na Eurosportu 1, finále je na programu v sobotu 18. ledna od 8:25 hod. také na Eurosportu 1.

Tenisový program Eurosportu bude již v pondělí 19. ledna pokračovat prvním grandslamem roku Australian Open.


Eurosport se stává hlavní destinací pro tenisové fanoušky – v roce 2020 bude vysílat všechny čtyři grandslamy. Eurosport si totiž nově zajistil exkluzivní živá práva na Wimbledon pro Českou republiku a Slovensko v letech 2020 až 2023.

Navíc Eurosport již na podzim minulého roku uzavřel víceletou dohodu s ATP Tour pro Českou republiku a Slovensko. Od roku 2021 bude vysílat sérii 41 turnajů ATP Tour včetně všech 9 turnajů ATP Masters 1000 a ATP Finals.


Eurosport CZ a Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ, foto: Eurosport CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27769/eurosport-vysila-turnaj-atp-v-adelaide-a-grandslam-australian-open/