Show Jana Krause – 15. 1. 2020
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 13.01.2020

Herečka Zuzana Norisová, režisérka a modelka Eva Doležalová a divadelník Michal Kocourek se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 15. ledna ve 21.35 hod. na Primě.


Zuzana Norisová – herečka, která před téměř dvaceti lety hrála hlavní roli Terezy ve filmovém muzikálu Rebelové, a díky ní se stala idolem celé generace dospívajících dívek a tajným snem chlapců. Po Rebelech točila další filmy (Milenci a vrazi, Tři bratři) a seriály (Letiště, Dokonalý svět) a svého času byla v Česku populárnější než na rodném Slovensku. Před šesti lety, když zjistila, že je těhotná, se tam ovšem vrátila, aby se naplno věnovala úloze matky. „Do Júlinčiných tří let jsme byly pořád spolu. Nechtěla jsem moc pracovat a nechtělo se mi cestovat často do Prahy, odtočit a zase jet zpátky. V Česku jsem řadu pracovních nabídek odmítala a na Slovensku nevěděli, že jsem zpátky. Navíc jsem tam přijela ve čtyřiatřiceti těhotná. To je bezvadnej comeback. Nic se nedělo, až jsem měla krizi a uvažovala, jestli to nezkusíme v Praze. Ale zlomilo se to, malá začala chodit do školky a přišla i příjemná práce,“ vzpomíná Zuzana Norisová na složitější období své kariéry. Nyní již zase patří mezi často obsazované herečky – po účasti ve slovenském seriálu Milenky a české show se objevila hned ve dvou filmech, které jsou aktuálně uváděny kin.


Eva Doležalová – režisérka a modelka, narodila se v Brně, je jí dvacet osm a s modelingem na světové úrovni začala v sedmnácti ve Velké Británii, kdy jí agentura dala mezinárodní pseudonym Eva Doll. Hned od začátku kariéry fotila pro hlavní světové mutace časopisů ELLE, Harper’s Bazaar nebo L’Officiel a také tehdy prohlásila: „Je nutné si dávat velké cíle, protože jen ty vedou k velkým výsledkům!“ A tak se také stalo a od vrcholového modelingu Eva Doležalová plynule přešla k tvorbě filmů. Hned v jejím prvním scenáristickém a režijním debutu, krátkém filmu Sound of Sun (2015), si zahrála hollywoodská hvězda Sean Penn. Poslední film, uvedený v loňském roce, se jmenuje Carte Blanche, účinkují v něm kromě jiných Jack Kilmer a Hana Vagnerová a byl s úspěchem představen na nejrůznějších světových festivalech. V současné době připravuje jako scenáristka, producentka i režisérka svůj první celovečerní snímek.


Michal Kocourek – majitel divadel, který patřil mezi nejvyhledávanější dětské herce. Natočil skoro sedmdesát filmů a seriálů, z nichž nejznámější je komedie Což takhle dát si špenát, kde hrál „malou verzi“ Vladimíra Menšíka, který ho díky fyziognomické podobnosti s oblibou představoval jako vlastního syna. Dnes je Kocourek známý jako úspěšný manažer v kulturní oblasti – je majitelem několika divadel, z nichž Kalich nedávno oslavil dvacet let existence. Když tuto scénu zakládal, musel prodat drahocenné sbírky angličáků a gramodesek. Dnes své manažerské schopnosti Michal Kocourek, mimo jiné milovník Nepálu a vysokohorské turistiky, hodnotí takto: „Pro mne neúspěch neexistuje. Tím nemyslím, že by něco mělo vždycky vydělávat nebo prodělávat, to není měřítko. Já pokaždé udělám maximum, abych sám sobě mohl říct, že víc už udělat nešlo, pak je to v pořádku. Jak se věci vyvíjejí dál, je v rukou osudu. A ten vám vrátí vloženou pozitivní energii, což jsem si mnohokrát ověřil. Snažím se nenechat ničím zastrašit, jen překračuji různé překážky, které přede mne život klade. Vlastně neznám slovo problém.“


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 15. ledna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27774/show-jana-krause-15-1-2020/