Čeští házenkáři na cestě za snem - Euro 2020 vrcholí na Sport1 a Sport2
Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 18.01.2020
Čeští házenkáři si na Euru 2020 vybojovali postup ze základní skupiny a zařadili se mezi šestnáct nejlepších týmů Evropy. Nyní ovšem musí projít nástrahami vyrovnané čtvrtfinálové fáze, plné elitních výběrů a těch nejvýraznějších hvězd starého kontinentu. Stanice Sport1 a Sport2 přináší každý gól, každý zákrok a každou minutu českého úsilí ve svých exkluzivních přímých přenosech a k tomu vydatnou porci zápasů ostatních týmů na šampionátu.


Po senzačním úspěchu na Euru 2018, kde se český tým umístil na skvělém šestém místě a reprezentant Ondřej Zdráhala se stal s 56 góly nejlepším střelcem turnaje, vstoupil reprezentační výběr do akce s pokorou, ale velmi odhodlaně. V prvním utkání sice podlehl po bojovném výkonu domácímu Rakousku, se Severní Makedonií si ale dokázal poradit a udržel si reálnou šanci na postup. Tu pak stvrdil po zodpovědném výkonu v posledním skupinovém utkání s Ukrajinou, kterou dokázal porazit 23:19.

Již tuto sobotu čeká výběr Jana Filipa klíčový souboj s Běloruskem od 16:00 na Sport1, následně se český výběr utká v hlavní fázi turnaje ještě s Chorvatskem (20.1. od 16:00 na Sport2), Německem (22.1. od 20:30 na Sport2) a popere se o vysněný postup do semifinále.

Českou reprezentaci tak čekají skvělí soupeři, jejichž kádry jsou plné těch nejzářivějších hvězd. V dresu úřadujícího šampiona Španělska působí například zkušený Daniel Sarmiento nebo pivotmani Julen Aguinagalde a Joan Cañellas. V reprezentaci Chorvatska pak nepřestává udivovat Luka Cindrič, Němci se mohou opřít o úderné duo Kastening a Kohlbacher a tak bychom mohli pokračovat, ale je to především o kvalitě a týmovém duchu českého výběrů, aby se probojoval na turnaji co nejdál.

Symbolem české reprezentace jsou jednoznačně zkušení hráči Martin Galia, který i ve čtyřiceti letech podává v brance národního týmu excelentní výkony a veterán z Wisly Plock, Ondřej Zdráhala, který na posledním evropském šampionátu příjemně překvapil ziskem titulu pro nejlepšího střelce turnaje.

„Čeští házenkáři opět prokazují, že jsou na vzestupu a my věříme, že se mohou dostat na turnaji daleko. Špičková házená se stala již nedílnou součástí našeho programového portfolia a jsme rádi, že opět můžeme divákům nabídnout zážitek z tohoto krásného sportu na absolutně nejvyšší úrovni. Navíc můžeme fandit i českému týmu,” hodnotí Marcel Mareš, Country Manager AMCNI CZ & SK.


Kromě bohatého házenkářského menu televizní program stanic Sport1 a Sport2 nabízí také přenosy z dalších atraktivních sportovních událostí a vrcholných soutěží jako jsou Formule1, hokejové KHL, SHL, CHL a slovenská Tipsport liga, portugalská nejvyšší fotbalová soutěž Liga NOS, turecká Süper Lig, NFL, tenisové turnaje okruhu ATP250 či vybrané elitní boxerské galavečery.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Sylvie Micková, Account Executive, PR.Konektor, 17. 1. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27794/cesti-hazenkari-na-ceste-za-snem-euro-2020-vrcholi-na-sport1-a-sport2/