Změna Ceníku služeb Skylink pro Českou republiku
Autor: M7/Skylink/Webershandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 21.01.2020

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o změně Ceníku služeb pro Českou republiku s účinností od 1. 3. 2020.


1. 3. 2020 vstupuje v platnost nový Ceník služeb Skylink. Změny se týkají pouze Servisního poplatku. Ceny ostatních služeb zůstávají nezměněny.

Nová výše Servisního poplatku je 119 Kč/měsíčně (při úhradě platebními metodami SIPO nebo Inkaso z účtu), resp. 1 499 Kč při jednorázové úhradě na 12 měsíců anebo 2 699 Kč při jednorázové úhradě na 24 měsíců.

Kompletní ceník platný od 1. 3. 2020 najdete na www.skylink.cz.


V případech, kdy stávající úhrada Servisního poplatku pokrývá období delší než do 1. 3. 2020, nastává účinnost změny Ceníku až prvním dnem následujícím po již předplaceném období. V případech pravidelné úhrady Servisního poplatku prostřednictvím platební metody SIPO a Inkaso z účtu bude nová částka pokrývající Servisní poplatek na měsíc březen poprvé předepsána v měsíci únoru. Datum splatnosti Servisního poplatku lze ověřit na www.skylink.cz v sekci Ověření služeb na kartě.

Všichni zákazníci Skylinku jsou o změně ceníku písemně informováni minimálně jeden měsíc před nabytí její účinnosti. Pokud se změnou ceny nesouhlasí, mají právo ke dni účinnosti změny nebo kdykoli v budoucnosti neprodloužit předplatné anebo od smlouvy bez sankcí odstoupit.


PR M7 Group S.A.; Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick Czech, 21. 1. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27802/zmena-ceniku-sluzeb-skylink-pro-ceskou-republiku/