Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 10:59:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Českému hokeju sa darí. Finále Ligy majstrov z Hradca Králové odvysiela naživo stanica Sport1

  Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.sk Přidané: 22.01.2020


Hokejová sezóna je v plnom prúde a drvivá väčšina elitných súťaží už vstúpila do kľúčovej fázy pred play-off. Vďaka exkluzívnym prenosom na staniciach Sport1 a Sport2 sa môžu športoví fanúšikovia na Slovensku a v Česku takmer každý deň vrhnúť do víru dobrodružstva Kontinentálnej hokejovej ligy, tradičnej švédskej najvyššej súťaže či slovenskej Tipsport ligy. Začiatok februára sa však ponesie v znamení výkladnej skrine reprezentácie českej klubovej scény v úchvatnej konfrontácii s Európou.


Hradecký Mountfield HK si senzačne vybojoval účasť vo finále Ligy majstrov a 4.2. sa tak môžu diváci Sport1 tešiť na nevšedný zážitok.

Hokejová CHL vďaka svojej vysokej kvalite a výkonnostnej úrovni už naplno prenikla do povedomia hokejových fanúšikov nielen u nás, ale v celej Európe, a české úspechy sú za rok na rok výraznejšie. Pomyselnou čerešničkou na torte je práve prebiehajúca sezóna 2019/2020, v ktorej sa hokejový tím z Hradca Králové dokázal prebiť cez nástrahy súťaže až do samotného finále, kde 4. februára vyzve trojnásobného víťaza CHL, Frölundu Göteborg.

Český hokej vykazuje nadštandardný výkonnosť v európskej konkurencii dlhodobo. Za posledné tri roky sa nestalo, aby nebol český účastník aspoň v semifinále Ligy majstrov. Medzi štyri najlepšie tímy Európy sa v priebehu posledných sezón dokázali dostať Plzeň, Třinec, Liberec a Sparta, ktorá si v roku 2017 zahrala dokonca v samotnom finále, zhodou okolností tiež s Frölundou, keď na severe Európy siahali Pražania po obrovskom úspechu, ale v zápase padli po predĺžení. Tento rok nesie českú vlajku hrdo vztýčenú hradecký Mountfield. Od začiatku sezóny vo veľmi ťažkej základnej skupine vykazoval nadštandardnú výkonnosť a už v druhom zápase naplno bodoval. Paradoxom zostáva, že už v skupine sa Mountfield stretol s Frölundou a vonku ju dokázal poraziť.

Vďaka skvelým výkonom a dostatočnému bodovému zisku Mountfield po prvý raz v histórii klubu postúpil do play-off, kde sa mu podarilo vyradiť tri elitné európske celky. V prvom kole to bol húževnatý Mannheim, v druhom švajčiarsky Zug aj s jedným z najlepších českých útočníkov súčasnosti Janom Kovářom a následne v semifinále aj historicky najúspešnejší tím švédskej ligy, Djurgården Stockholm.

„Finále bude pre zverencov Vladimíra Růžičku najťažšou prekážkou. Frölunda je momentálne považovaná za suverénne najlepší európsky tím mimo KHL a dôkazom je fakt, že do finále Ligy majstrov postúpila už po piatykrát. Z predchádzajúcich štyroch účastí získala tri trofeje a je zároveň úradujúcim majstrom Švédska. Tím vedený ikonickým kapitánom Joelom Lundqvistom urobí pre úspech všetko,“ hovorí šéfkomentátor Sport1 a Sport2 Ondřej Voršilka.

Výhodou Mountfieldu je ale predovšetkým fakt, že finálový zápas sa po prvý raz v histórii uskutoční v Českej republike, v ich domácej ČPP Aréne v Hradci Králové. Český tím sa tak môže oprieť o podporu svojich verných fanúšikov vo vlastnej vypredanej hale a nebude musieť cestovať. Stanica Sport1 pripravuje pre svojich divákov priamy prenos finálového zápasu s bohatým sprievodným programom aj predzápasovým štúdiom. Štart priameho prenosu je naplánovaný na utorok 4.2.2020 o 18:15 hod. na stanici Sport1.

Okrem bohatého hokejového menu v podobe slovenskej Tipsport ligy, KHL, SHL a CHL televízny program staníc Sport1 a Sport2 ponúka tiež prenosy z ďalších atraktívnych športových udalostí a vrcholných súťaží, ako sú Formula1, portugalská najvyššia futbalová súťaž Liga NOS, turecká Süper Lig, NFL, tenisové turnaje okruhu ATP250, hádzanárska Liga majstrov či vybrané elitné boxerské galavečery.


O AMC Networks International - Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je súčasťou AMC Networks International, jednou z popredných medzinárodných spoločnosti na poli televízneho vysielania a distribúcie tematických televíznych staníc sústreďujúcich sa na Strednú a Východnú Európu. Súčasné AMCNI - Central and Northern Europe portfólio zahŕňa 12 televíznych staníc v štyroch žánroch: šport: Sport1, Sport2, športu, detské: Minimax, Megamax, zábavno-vzdelávacie: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film mobil , Film + a Film Café. Obsah tematických staníc sa vytvára pre miestnych divákov, jazykové verzie a trhy. Je dostupný v celej sérii platforiem vrátane HD, služieb na požiadanie a verzie pre mobilné telefóny.

AMC Networks International (AMCNI) je globálnou divíziou AMC Networks a dodávateľom uznávaných zábavných relácií pre predplatiteľov vo viac ako 140 krajinách a územiach v Afrike, Ázii, Európe a Latinskej Amerike. AMCNI zahŕňa ako globálne značky Sundance Channel a MGM Channel, tak aj populárne kanály s lokálnym významom a rôznorodým žánrovým zameraním. Viac informácií nájdete na www.amcnetworks.com/amcni


O spoločnosti AMC Networks:

Spoločnosť AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) sa už viac ako 30 rokov venuje produkcii kvalitných filmov a relácií, vlastní a prevádzkuje niekoľko populárnych a oceňovaných značiek v oblasti platenej káblovej televízie. AMC, IFC, SundanceTV, WE TV, a IFC Films produkujú relácie, ktoré sú výrazné, zaujímavé, kultúrno relevantné a oslovujúce divákov naprieč rôznymi spoločenskými skupinami. Spoločnosť tiež prevádzkuje globálnu divíziu, AMC Networks International. Viac informácií nájdete na www.amcnetworks.com.


V Bratislave, 21. januára 2020, Michaela Ivaničová, PR Consultant, PR.Konektor SK


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.01.2020 • Australian Open tradičně na Eurosportu
19.01.2020 • Filmy, dokudrama, seriály a celovečerní snímky v dokumentárním kabátě na Prima ZOOM
19.01.2020 • Co přinesla poslední sezóna F1 a na co se těšit?
18.01.2020 • Čeští házenkáři na cestě za snem - Euro 2020 vrcholí na Sport1 a Sport2
17.01.2020 • Pekelný Lauberhorn – nejdelší sjezd SP
16.01.2020 • Vysílání Australian Open na Eurosportu odstartovalo dokumentem Insider: Patrick Mouratoglou

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist