On line na satCentrum: Jiří Hojgr, SPORT 5
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 20.05.2008
SatCentrum minulý měsíc zahájilo nový způsob komunikace se čtenáři webu satCentrum. Pravidelně bude zvát do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které budou on line odpovídat na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy bude tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


Dnes potřetí máte možnost položit svůj dotaz. V našem on line chatu bude dnes člověk, který své dlouholeté zkušenosti z Galaxie sport chce zúročit v zcela nové motoristické stanici SPORT 5 - ing.Jiří Hojgr.


On line chat: úterý 20. 5. 2008, 10 – 12 hod.

Tato diskuse je moderovaná a je určená pro všechny čtenáře – není nutné se do ní dopředu registrovat. Samozřejmě již zaregistrovaní uživatelé diskuse na satCentrum mají i nadále k dispozici (po přihlášení se) svůj vlastní nick.


Už dnes se můžete ing.Hojgra zeptat na cokoliv k vysílání nového českého sportovního kanálu, který je věnován motorismu, k programové skladbě, přenosům sportovních podniků u nás i v zahraničí, nebo ke studiu v prostorách po Galaxii sport na hradeckém letišti Věkoše. Zeptat se můžete i na technické otázky a také položit dotazy ke kódování a dostupnosti v domácích platformách i na přístupových kartách pro individuální satelitní příjem.


Přejeme všem diskutujícím i Jiřímu Hojgrovi hodně zajímavých dotazů.


Redakce satCentrum, 13. 5. 2008, 01:00 hod.



Doplněno 20. 5. 2008:

Před patnácti minutami byl zodpovězen poslední dotaz na dnešního hosta v „horkém křesle“ u počítače on line chatu - ředitele nového tematického kanálu SPORT 5 - ing. Jiřího Hojgra.

Za redakci satCentrum děkujeme jemu ale i také vám všem, kteří jste poslali své dotazy, pokud budete mít nějaké další, můžete je zaslat do redakce nebo přímo do studia SPORT 5 na mail info@sport5.cz.

Děkujeme za přízeň a budeme se těšit na příští on line chat, který bude věnovaný nejstarší a nejpopulárnější domácí sportovní temetické stanici - Galaxii sport.


Redakce satCentrum, 20. 5. 2008, 12:15 hod.



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2785/on-line-na-satcentrum-jiri-hojgr-sport-5/