Pripravte sa na seriálovú novinku plnú veľkých emócií, prichádzajú Červené pásky
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 17.02.2020
Na obrazovkách televízie Markíza odštartuje v utorok, 3. marca 2020 o 20:30 hod., ďalšia atraktívna programová novinka s názvom Červené pásky – úplne nový seriál o sile priateľstva, prekonávaní prekážok a vôle žiť. Nový seriál o sile priateľstva vás od prvej sekundy chytí za srdce a už vás nepustí! Získa si vás svojou ľudskosťou, silnými emóciami aj láskavým humorom.


Príbeh sa odohráva v nemocnici, od väčšiny seriálov z tohto prostredia sa však líši. Hlavnými postavami nie sú lekári, ale ich mladí pacienti vo veku od 10 do 16 rokov, ktorí majú napriek svojej chorobe rovnaké starosti, ako ich zdraví rovesníci a tú istú túžbu smiať sa, milovať a objavovať svet. Sila priateľstva a zmysel pre humor im pomáha bojovať so svojimi vážnymi diagnózami. Diváci budú mať možnosť sledovať, ako si zvykajú na spoločný život v nemocnici, ako sa vyvíjajú ich charaktery aj vzťahy, no aj to, ako ich hospitalizácia mení životy ľudí okolo nich – ich rodičov, súrodencov, lekárov či priateľov.

Seriál vzniká v spolupráci s produkčnou spoločnosťou beetle producenta a kameramana Petra Kelíška, jeho režisérom je skúsený profesionál Braňo Mišík, ktorý sa podieľal aj na úspešných seriáloch TV Markíza ako Sestričky či Búrlivé víno.

V hlavných úlohách nového seriálu sa predstavia mladé herecké talenty – Krištof Kelíšek, Peter Kiss, Adam Kubala, Eva Opáleková, Jakub Švec a Adam Trcka. Diváci sa môžu tešiť aj na mnohé známe mená – v úlohách príbuzných či blízkych priateľov mladých hrdinov uvidia špičkových slovenských hercov – Alexandra Bártu, Milana Bahúla, Dana Heribana, Zuzanu Kanócz, Františka Kovára, Mareka Majeského, Soňu Norisovú a mnohých ďalších. V úlohách lekárov či nemocničného personálu sa budú diváci stretávať s Dušanom Cinkotom, Jánom Dobríkom, Gabrielou Dzuríkovou a ďalšími.

Seriál Červené pásky je nakrútený podľa katalánskeho originálu s názvom Polseres vermelles, kvalitu pôvodnej predlohy si v ostatných rokoch všimli televízie po celom svete. Veľký úspech zožali adaptácie seriálu v Nemecku a vo Francúzsku, lokálne verzie si mohli vychutnať aj diváci v USA, Taliansku, na Ukrajine či v Rusku.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27859/pripravte-sa-na-serialovu-novinku-plnu-velkych-emocii-prichadzaju-cervene-pasky/