Na telo s I. Matovičom a M. Trubanom prekonalo všetky doterajšie rekordy
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 11.02.2020

Politická diskusná relácia s moderátorom Michalom Kovačičom v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 prvý raz od obnovenia v septembri 2018 prekonala hranicu 30-percentného podielu na trhu.



Politická diskusná relácia Na telo s moderátorom Michalom Kovačičom na obrazovkách televízie Markíza v ostatných týždňoch prekonáva jeden rekord za druhým. Vydanie, v ktorom sa v nedeľu, 9. februára 2020, v diskusnom dueli stretli opoziční lídri Igor Matovič (OĽaNO) a Michal Truban (PS/Spolu), sa v oboch hlavných cieľových skupinách stalo absolútne najsledovanejším od obnovenia relácie v septembri 2018.

V jedinej obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 dosiahlo Na telo rekordný rating 8,1 % a rovnako aj trhový podiel 31,6 %, pričom vôbec prvý raz v súčasnej ére prekonalo hranicu 30-percentného podielu na trhu.

Zaujímavú debatu, v ktorej závere sa diváci dozvedeli aj výsledky exkluzívneho prieskumu dôveryhodnosti politických lídrov, si nenechalo ujsť taktiež rekordných 532-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Na telo tak prvýkrát od obnovenia pokorilo hranicu pol milióna divákov a zároveň sa v oboch hlavných cieľových skupinách stalo najsledovanejšou politickou diskusiou uplynulého týždňa.

Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27862/na-telo-s-i-matovicom-a-m-trubanom-prekonalo-vsetky-doterajsie-rekordy/