Televízia Dajto opäť prináša to najlepšie z Ligy majstrov
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 18.02.2020

Najlepšie momenty z každého zápasu sprostredkuje relácia Liga majstrov: Highlighty, pripravené je aj exkluzívne štúdio s moderátormi Dano Očenášom a Slávom Jurkom a ich zaujímavými hosťami.


Po dvojmesačnej prestávke skupina Markíza opäť prinesie divákom to najlepšie z najprestížnejšej futbalovej klubovej súťaže. Už v utorok, 18. februára 2020 o 23:00, sa na obrazovky televízie Dajto vracia obľúbená relácia Liga majstrov: Highlighty, ktorá v prvom vydaní ponúkne najzaujímavejšie momenty zo súbojov Atlético Madrid – FC Liverpool a Borussia Dortmund – Paríž Saint-Germain.

Okrem skrátených záznamov z každého zápasu sa diváci môžu tešiť aj na zaujímavé postrehy futbalových expertov, ktorí budú hosťami Dana Očenáša a Sláva Jurka v exkluzívnom štúdiu Ligy majstrov. V úlohe futbalových expertov sa predstavia bývalý skvelý reprezentant Slovenska Ján Ďurica, brankár Ladislav Molnár, ale aj futbalový fajnšmeker Ladislav Borbély, známy svojim vtipnými hláškami.

V osemfinálovej fáze Ligy majstrov sa predstaví najlepších šestnásť tímov a najväčšie zastúpenie majú anglické a španielske kluby, ktoré tvoria polovicu. Okrem obhajcu trofeje FC Liverpool nechýbajú medzi futbalovou smotánkou ani tradičné futbalové giganty ako FC Barcelona, Real Madrid, Juventus Turín, či Bayern Mníchov. Slovenské farby v Lige majstrov bude hájiť čerstvá posila SSC Neapol Stanislav Lobotka.

"Veľmi nás teší, že na obrazovkách televízie Dajto pokračujeme vo vysielaní Ligy majstrov. Divákom ponúkneme nielen najlepšie momenty z každého zápasu, ale vysielanie obohatíme aj o štúdio so zaujímavými postrehmi futbalových expertov. Vrcholom sezóny bude, samozrejme, priamy prenos z finálového súboja, na ktorý sa diváci môžu tešiť v sobotu, 30. mája 2020, na Markíze," povedal Martin Lisý, šéfredaktor športovej redakcie TV Markíza.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 17. 2. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27880/televizia-dajto-opat-prinasa-to-najlepsie-z-ligy-majstrov/