Volně vysílané programy televize Skylink v měsíci březnu
Autor: M7/Skylink/ , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 03.03.2020
Od úterý 3. 3. 2020 do úterý 31. 3. 2020 se mohou všichni zákazníci Skylinku těšit na volná vysílání pěti programů. Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání programů CS Film, CS Horror, CS History, Sport1 HD a Sport2 HD.


Jako první představíme všem divákům program CS Film, kde mohou vidět poklady české a slovenské filmové tvorby jako je Dovolená s Andělem, Tři chlapi na cestách nebo seriál Staré pověsti české. Součástí vysílání CS Filmu je dopolední část věnována dětem, které se zabaví například u klasických pohádek Mach a Šebestová nebo Já Baryk.

CS Horror vysílá denně v čase 00:00 - 6:00, proto je vhodný pro všechny noční sovy a milovníky hororů. Ti se mohou těšit na nervy drásající díly SAW nebo zombie film Mrtví a Neklidní.

Trojici filmových programů uzavírá CS History, díky kterému nahlédnete do historických bitev a válek, armády a dalších složek: letectva, námořnictva, pěchoty a podíváte se blíže na konspirační teorie, UFO a hrozby z vesmíru.

Sportovní fanoušci se mohou radovat, jelikož volné vysílání programů Sport1 HD a Sport2 HD pokračuje i v březnu. Proto nikomu neunikne začátek sezóny rychlých vozů Formule 1 nebo zápasy play off nejvyšší švédské hokejové ligy SHL, které startují 16. 3. 2020.

Sportovní programy Sport1 HD, Sport2 HD a filmový CS Film můžete sledovat se službou Skylink Live TV také na mobilu, tabletu, PC nebo chytré TV.

Pro příjem programů je potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).


PR M7 Group S.A.; Skylink, 3. 3. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27922/volne-vysilane-programy-televize-skylink-v-mesici-breznu/