Spoločnosť SATRO s.r.o. rozšírilo ponuku SATROdigital o SD aj HD programy
Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 05.03.2020
Spoločnosť SATRO s.r.o. pripravila od marca 2020 pre svojich zákazníkov niektoré programové zmeny v ponuke služby SATROdigital. „Priebežne dopĺňame ponuku kanálov tak, že rozširujeme balíčky KLASIK a KOMFORT nielen o nové kanály, ale aj o HD verzie tých existujúcich. Dlhodobo sa snažíme vyberať to najkvalitnejšie z veľkej ponuky kanálov,“ potvrdil informácie marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o., Marek Michalík.


A pokračoval: „S dopĺňaním ponuky o ďalšie kanály súvisia aj vyššie náklady na ich nákup od vysielateľov. Naviac, niektoré známe a už zaradené kanály priebežne zvýšili ceny, a tiež z niektorých sa postupne stali platené stanice. A v neposlednom rade, v prípade programového balíčka MINI sme nútení reagovať na mieru inflácie po viac ako troch rokoch. Ceny balíčkov KLASIK, MAGYAR a GLOBAL upravujeme po deviatich rokoch. Aj napriek týmto skutočnostiam sa stále snažíme cenové úpravy minimalizovať.“


Od začiaku marca tohto roku spoločnosť SATRO s.r.o. upravila niektoré ceny svojich programových balíčkov služby SATROdigital nasledovne:

- Cena programového balíčka MINI sa nemení, ostáva vo výške 4,90 EUR mesačne. Do tohto balíčka pribudla stanica Trojka a onedlho pribudne avizovaná športová stanica z portfólia RTVS.

- Cena programových balíčkov MINI SK a MINI CZ sa upravuje na 2,50 EUR resp. 1,50 EUR mesačne. Do programového balíčka MINI SK pribudla detská televízna stanica Jojko a do programového balíčka MINI CZ hudobná stanica Šlágr.

- Cena programového balíčka KLASIK sa mení na 7,50 EUR mesačne. Do tohto programového balíčka pribudli nasledovné televízne stanice: Joj Cinema HD, Discovery HD, NG HD, Viasat Nature HD, Discovery DTX, Travel Channel HD, Eurosport 2 HD, Arena Sport 1 HD a obľúbená česká stanica Kino Barrandov HD.

- Cena programových balíčkov GLOBAL a MAGYAR sa mení na 1,90 EUR mesačne.

- Ceny ostatných programových balíčkov ostávajú nezmenené.

- Do programového balíčka NÁUKA pribudli nové stanice DocuBox a Travel XP HD. Stanicu Animal Planet HD sme sem presunuli z programového balíčka KLASIK, a naopak, z balíčka NÁUKA sme presunuli do balíčka KLASIK stanicu Discovery DTX. HD verzie staníc National Geographic a Discovery sú k dispozícii už v balíčku KLASIK.

- Do programového balíčka HOBBY pribudli dve nové stanice Fine Living Network HD a Food Network HD. Stanicu Auto Motor a Sport sme presunuli do balíčka ŠPORT.

- Do programového balíčka ŠPORT pribudla stanica Arena Sport 2, HD verzia stanice Nova Sport 2 a ďalej stanice Auto Motor a Sport a úplne nová stanica Fast&Fun Box. Stanice Eurosport 2 a Arena Sport 1 sme presunuli do balíčka KLASIK.

- Do programového balíčka HUDBA sme zaradili stanice Classica a Óčko Expres, pričom sme ukončili spoluprácu so stanicami Mezzo a Slušnej Kanál. Marek Michalík, marketingový manažér SATRO s.r.o.: „Aby si mohli naši zákazníci naozaj naplno vychutnať spomínané programové zmeny, odporúčame im, aby si znovu naladili ich HD digitálne prijímače, resp. televízory s CAM modulmi, a v prípade potreby tiež vymenili svoje SD prijímače za nové HD prijímače, resp. CAM moduly. Ako podporu prechodu na HD tieto zariadenia v súčasnosti ponúkame v zaujímavých akciových ponukách.“

Viac informácii sa zákazníci dozvedia na www.satro.sk, na fb spoločnosti SATRO s.r.o., alebo na Zákazníckej linke 0850 311 000.


Spoločnosť SATRO s.r.o., operátor káblovej televízie a dátových služieb, vznikla v roku 1992. Spoločnosť existuje na trhu už 28 rokov a stále patrí k najinovatívnejším spoločnostiam na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti na celom území západného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízie SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho spoločnosť ponúka a inovuje dátové služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod názvom SATRO 12G „vzdušná optika“. Od novembra 2015 SATRO s.r.o. ponúka digitálnu televíziu prostredníctvom satelitu.


Marek Michalík, Marketingový manažér, SATRO, 3. 3. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27929/spolocnost-satro-s-r-o-rozsirilo-ponuku-satrodigital-o-sd-aj-hd-programy/