SATRO ponúka voľné vysielanie niektorých programov
Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 15.03.2020
Spoločnosť SATRO s.r.o. v spolupráci s niektorými partnermi programermi zaregovalo na mimoriadnu situáciu v súvislosti s pandémiou vírusu COVID 19. „ Aj naša spoločnosť si želá, aby sa mimoriadna situácia s vírusom COVID 19 skončila čo najrýchlejšie a hlavne čo najpriaznivejšie. Snažíme sa byť zodpovední“ hovorí marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o. Marek Michalík a dodáva: „Oslovili sme našich partnerov, či by sme aj my spoločne pomohli, aby ľudia ostali doma a zbytočne nevychádzali von. Spoločne sme sa dohodli, že až do konca tohto mesiaca sprístupníme našim zákazníkom voľné vysielanie niektorých programov.“


SATRO s.r.o. v spolupráci s programermi umožnilo voľne sledovať niektoré filmové, športové, prírodopisné, historické aj detské stanice až do konca marca tohto roku. Ide o stanice: Minimax, JimJam, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Nick Jr., Baby TV, JOJ Cinema HD, National Geographic, NatGeo Wild HD, Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature HD, Epic Drama HD, Film Box, Film Box Plus, Film Box Premium HD, Film Box Extra HD, Fast&Fun Box a DokuBox.

Spoločnosť sa okrem iného rozhodla, že z dôvodu ochrany zdravi a do časne zatvorí svoje zákaznícke strediská od 14. marca 2020 až do odvolania. Všetko, čo zákazníci potrebujú, vybav iba na čísle 0850 311 000 alebo mailom info@satro.sk.

„Chceli by sme sa poďakovať, našim partnerom za ich gesto a súčasne prosíme našich zákzaníkov aj ostatních občanov, aby ostali doma, aj vďaka týmto staniciam ,“ povedal Marek Michalík. Viac informácii sa zákazníci dozvedia na www.satro.sk, na fb spoločnosti SATRO s.r.o., alebo na Zákazníckej linke 0850 311 000.


Spoločnosť SATRO s.r.o. o., operátor káblovej televízie a dátových služieb, vznikla v roku 1992. Spoločnosť existuje na trhu už 2 8 rokov a stále patrí k najinovatívnejším spoločnostiam na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti na celom území západného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízi e SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho spoločnosť ponúka a inovuje dátové služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod názvom SATRO 12G „vzdušná optika“. Od novembra 2015 SATRO s.r.o. ponúka digitálnu televíziu prostredníctvom satelitu.


Marek Michalík, Marketingový manažér, SATRO, 14. 3. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/27956/satro-ponuka-volne-vysielanie-niektorych-programov/