Zostali sme doma - dnes na TV JOJ
Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 30.03.2020

Nie je to len konštatovanie, či hashtag dnešných dní. Je to názov relácie, ktorú televízia JOJ ponúkne svojim divákom. Nenechajte si ji ujsť doma NAŽIVO dnes, v pondelok 30. marca o 21:35 na JOJke!


Všetci sme v tom spolu. Vidíme to denne v spravodajstve, čítame v novinách, na weboch či na sociálnych sieťach. Život sa však kvôli koronavírusu úplne nezastavil. Ani u vás doma, ani u nás v televízii. Televízia JOJ sa rozhodla priniesť formát o tom, čo momentálne všetci prežívame kvôli ochoreniu COVID-19.

Život sa nám v posledných týždňoch zmenil. Najmä kvôli bezpečnosti a ochrane zdravia sme sa ocitli v niečom novom, doteraz takmer neznámom. Izolácia v bytoch, v domoch, pre iných karanténa. Nové pojmy a udalosti, na ktoré si v týchto chvíľach musíme zvykať. Veci sa menia.

Ako sa domáca izolácia prejavuje v domácnostiach, v rodinách, vo vzťahoch? Ako trávia izoláciu či karanténu nielen známe osobnosti, ale aj vy, naši diváci? Čím si vypĺňate čas? Ako sa to zmenilo u vás doma a ako sa to podpisuje na vašich vzťahoch? Ako zvládate byť takmer 24 hodín denne so sebou, s partnerom či s deťmi?

Zostali sme doma – nová relácia na obrazovkách televízie JOJ, v ktorej vyplníme váš čas, dáme vám rady na to, ako túto novú životnú situáciu zvládnuť, nazrieme do domácej izolácie známych tvárí a najmä, dozvieme sa, ako trávite čas doma vy, naši diváci. Reláciou vás bude sprevádzať moderátor Vlado Voštinár a Lukáš Frlajs.

Nenechajte si ujsť reláciu Zostali sme doma NAŽIVO dnes, v pondelok 30. marca o 21:35 na JOJke!


Redakcia TV JOJ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28000/zostali-sme-doma-dnes-na-tv-joj/