Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:56:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televízia JOJ prinesie veľký premiérový program Spievankova

  Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 09.04.2020


Najznámejší detský hudobno-zábavný projekt Spievankovo pripravil v spolupráci s televíziou JOJ prekvapenie pre všetky deti. Premiéra muzikálu bude vo štvrtok 16. apríla o 10.00 hod. Táto unikátna spolupráca v sebe spája úsilie celého tímu Spievankova a televízie JOJ.


Spoločenská situácia súvisiaca s ochorením COVID-19 zhatila plány všetkých umelcov, ktorí pripravovali v najbližších mesiacoch divadelné, hudobné či iné verejné vystúpenia a turné. Patria medzi nich aj Mária Podhradská a Richard Čanaky, obrovské hviezdy vo svete detského šoubiznisu. Ich detský hudobný, divadelný, zábavný a výchovný projekt Spievankovo pozná snáď každé dieťa a každý rodič. Každoročne sa Spievankovo stretáva so svojimi detskými fanúšikmi na desiatkach úspešných koncertov. Malo to byť takto aj tento rok. Spievankovo pripravilo pre svoje publikum nový muzikál, „ktorý nikdy nikto nevidel“ s názvom Zázračný poklad. Ešte nedávno to ale vyzeralo tak, že jeho premiéra sa bude musieť odložiť na neurčito.

Televízia JOJ koncom marca oslovila Spievankovo s nápadom, ako umožniť deťom nový muzikál vzhliadnuť. Priamo zo svojich obývačiek budú môcť deti a ich rodičia sledovať premiéru Zázračného pokladu prostredníctvom živého vysielania na stránke www.joj.sk.

Premiéra muzikálu bude vo štvrtok 16. apríla o 10.00 hod. Táto unikátna spolupráca v sebe spája úsilie celého tímu Spievankova a televízie JOJ.

Odštartujeme tak spolu jedinečný detský projekt. Hovorí sa, že Spievankovo začalo voľakedy dávno v obývačke. Tento rok sa k vám takto opäť vracia, ale prostredníctvom moderných technológií.

​Ak sa túžite zúčastniť najnovšej muzikálovej premiéry Spievankova, môžete si zakúpiť rodinný listok na stránke www.joj.sk v hodnote 4,99 EUR. Po zaplatení dostanete do emailu unikátny kód, ktorý vám umožní Zázračný poklad sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Radosť z najnovších pesničiek Spievankova môžete zdieľať aj s kamarátmi a potešiť ich kúpou lístka na muzikál.

Zo sumy vyzbieranej z predaja lístkov, televízia JOJ zakúpi respirátory pre lekárov, ktorí sa v týchto ťažkých chvíľach starajú o choré deti v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave. „Táto situácia, ktorá nás všetkých zasiahla, je naozaj príznačná aj tým, že sa spájajú dobrí ľudia a pomáhajú tak, ako vedia. Je to veľmi vzácny okamih, za ktorí sme vďační,“ uviedol MUDr. Ladislav Kužela, CSC, generálny riaditeľ NÚDCH.

„Sme radi, že sme našli spôsob, ako pomôcť tým, ktorí v týchto dňoch pracujú v prvých líniách a sú najviac ohrození. Sme im za to vďační a aj keď verím, že sa im denne dostávajú slová vďaky, v tejto chvíli to naozaj nestačí,“ hovorí generálny riaditeľ JOJ Group, Marcel Grega.


Spievankovo a zázračný poklad

Každá krajina ukrýva svoje tajomstvo. A krajina Spievankovo nie je výnimkou. Jednej peknej noci sa Spievanke a Zahrajkovi sníva nevšedný sen. Sen o truhlici s pokladom, ktorý je odložený iba pre nich. Je jasné, že ho musia nájsť. Čo však ukrýva tajomná truhlica? A ako poklad nakoniec využijú? Všetky tieto otázky nám zodpovie nové predstavenie plné zábavy a pesničiek. Okrem Spievanky a Zahrajka sa môžete tešiť aj na Krtka, Svetlušky, Mravcov hasičov, Mamu myš či Netopiera. Tešíme sa na vás.

Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Spievankovo a na stránkach www.spievankovo.sk a www.joj.sk. Spievankovo a televízia JOJ vám prajú príjemný zážitok a veľa radosti s novými pesničkami.


Redakcia TV JOJ, 7. 4. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.04.2020 • Česká televize na Velikonoce odvysílá pro věřící více bohoslužeb. Přidá i přímý přenos z Národního divadla
09.04.2020 • Televízne noviny, Počasie a mimoriadna relácia s prezidentkou Čaputovou najsledovanejšími programami utorka
08.04.2020 • Školský klub si získava čoraz viac detských divákov
07.04.2020 • Rekordne sledovaná SuperStar najúspešnejším nespravodajským programom týždňa [ 1 ]
07.04.2020 • Hniezdo patrí k najúspešnejším seriálom RTVS
07.04.2020 • Roman Zach se zamiloval do Indonésie. Diváky provede novým cestopisným seriálem Hledání ztracených světů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist