SES zabezpečuje celosvětovou satelitní distribuci BVN TV
Autor: SES/Weber Shandwick , e-mail: info@ses.com Přidané: 09.04.2020
Veřejnoprávní vysílatel BVN TV podepsal dlouhodobou celosvětovou distribuční dohodu se společností SES o využívání její satelitní kapacity a služeb. SES zprostředkovává vysílání BVN TV prostřednictvím družice ASTRA 1M na pozici 19.2 stupně východně po celé Evropě a na satelitu SES-5 na 5 stupních východně po celé Africe.


SES podle potřeby využívá i kapacitu satelitů mimo flotilu vlastních družic tak, aby pokryl globální distribuci obsahu stanice BVN z jednoho zdroje signálu.

BVN (Stichting Beste van Vlaanderen en Nederland) je veřejný, volně šířený kanál, který přináší holandsky mluvícím divákům po celém světě televizní program v jejich mateřském jazyce.

Přístup k BVN TV přes ASTRA 1M na 19.2 stupňů východně je dostupný od 1. dubna 2020 na frekvenci 11.778 V, SR 29500, FEC 9/10 (SVB-S2 – QPSK) v H.264 (MPEG4). Pro naladění stanice je nejlépe zadat uvedené parametry ručně.


O BVN

BVN znamená „To nejlepší z Vlámska a Holandska” a jedná se o veřejný televizní kanál v holandském jazyce přístupný kdekoliv na světě 24 hodin denně, vysílaný přes satelit a online. BVN umožňuje holandským a vlámským komunitám žijícím v zahraničí, aby zůstaly ve spojení s jejich děním, jazykem a kulturou. BVN je též dostupný pro ty, kteří jsou v zahraničí pouze na krátký čas, například na dovolené, na pracovní cestě, ve svém druhém sídle či na zimních prázdninách. Pro více informací navštivte www.bvn.tv.


O společnosti SES

Společnost SES má odvážnou vizi poskytovat úžasné zážitky všude na světě prostřednictvím distribuce videoobsahu nejvyšší kvality a zabezpečení bezproblémového připojení po celém světě. SES, jako lídr v oblasti řešení globální obsahové konektivity, provozuje jedinou multiorbitální konstelaci satelitů na světě s jedinečnou kombinací globálního pokrytí a vysokého výkonu včetně komerčně prověřeného systému O3b s nízkou latencí na střední orbitě Země. Využitím rozsáhlé a inteligentní sítě podporující cloud, je SES schopen poskytovat vysoce kvalitní řešení připojení kdekoliv na pevnině, na moři nebo ve vzduchu a je důvěryhodným partnerem předních světových telekomunikačních společností, provozovatelů mobilních sítí, vlád, poskytovatelem konektivity a cloudových služeb, vysílání, provozovatelům video platforem a vlastníkům obsahu. Video síť společnosti SES provozuje více než 8 300 kanálů a má bezkonkurenční dosah více než 365 milionů domácností. Partnerům poskytuje správcovské mediální služby pro lineární i nelineární obsah. Společnost je kótovaná na burzách v Paříži a Lucemburku (Ticker: SESG). Další informace jsou k dispozici na: www.ses.com


SES, Lucemburk; Marek Němec, Head of Client Services, Weber Shandwick, 8. 4. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28035/ses-zabezpecuje-celosvetovou-satelitni-distribuci-bvn-tv/