SPI International mění vizuální podobu stanice FilmBox
Autor: SPI/FILMBOX/Weber Shandwick , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 16.04.2020
SPI International oznamuje, že její nejsledovanější stanice FilmBox prochází změnou vizuální podoby, což zahrnuje akvizici obsahu významných studií a také inovovanou grafickou podobu stanice obsahující nové dlouhé a krátké znělky programu. Grafika bude nasazena na stanice FilmBox po celém světě, jako první ji uvidí diváci v České a Slovenské republice již v dubnu 2020.


Globální mediální společnost SPI/FilmBox, která provozuje 40 televizních stanic na šesti kontinentech, pokračuje ve zlepšování svých produktů a služeb tak, aby poskytovala vysoce kvalitní zábavný zážitek milionům diváků po celém světě. Vylepšené programy FilmBox budou obsahovat stovky hodin nových filmových hitů a seriálů z významných studií a vylepšený grafický vzhled. Ten si klade za cíl odrážet inovativní, a přesto dobře známý aspekt stanice. Nový grafický balíček se objeví na všech programech FilmBox ve všech teritoriích, přičemž v České republice a na Slovensku dojde k jeho spuštění v dubnu.

„Jsme hrdí na to, že můžeme našim divákům poskytnout produkty, které využívají moderní technologie, a přitom zůstávají praktické a pochopitelné. Inovovaná grafika přinese některé nové funkce, díky kterým bude obsahová propagace lépe srozumitelná,“ říká Haymi Behar, marketingový ředitel společnosti SPI International. „Kvalitní zákaznická zkušenost je klíčem při návrhu podoby našich produktů. Proto jsme do vizuálního stylu začlenili známé vzory, jako je postavení našich dvou barev – červené a bílé – vedle sebe. Zároveň chceme zlepšit vizuální dojem pomocí plynulých přechodů a jedinečného zvukového doprovodu,“ pokračuje Behar.

Programy FilmBox současně rozšířily výběr titulů díky nedávným multiteritoriálním obchodům s hlavními studii a distributory, a nabídnou tak novou dávku populárních hollywoodských trháků, klenotů světové kinematografie a uznávaných místních produkcí.

„Budeme i nadále plnit náš slib zlepšovat naše produkty a služby a velmi nás těší, že můžeme tato vylepšení nabídnout divákům po celém světě, počínaje Českou republikou, kde je FilmBox nejsledovanějším placeným programem za posledních pět po sobě jdoucích měsíců,“ dodává Behar.

Stanice FilmBox mají po celém světě přes 30 milionů odběratelů, přičemž většina z nich sídlí v regionu EMEA. FilmBox je nejsledovanější placený filmový program v České republice a je dostupný téměř všem uživatelům placené televize v České republice a na Slovensku.

Nový grafický balíček bude spuštěn v České republice a na Slovensku v dubnu, poté bude uveden v dalších teritoriích.


O SPI International

SPI International je globální mediální společnost provozující 40 televizních stanic na šesti kontinentech. FilmBox je její vlajkovou lodí. SPI je jedním z největších agregátorů nativního obsahu v Ultra HD kvalitě na světě. Ve spolupráci s více než 1400 operátory na celém světě využívá SPI nejmodernější technologii, která poskytuje 65 milionům předplatitelů přístup k SPI lineárnímu obsahu a on-demand obsahu včetně živého streamování UHD a FilmBox programů na jakémkoli zařízení připojeném k internetu prostřednictvím velkých globálních poskytovatelů streamingových služeb, jako i místních poskytovatelů OTT. SPI přidalo nedávno do svého portfolia Film1 prémiovou filmovou službu v Holandsku, včetně čtyř filmových stanic a digitálních služeb.

Více než 25 let je SPI International předním distributorem divadelních filmů a televizních programů na mezinárodním trhu. Pevné spojenectví SPI s hlavními dodavateli licencí poskytují nepřekonatelný a lehko rozpoznatelný obsah s vysokou poptávkou. Internet: www.spiintl.com.


Marek Němec, Head of Client Services, Weber Shandwick, 15. 4. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28049/spi-international-meni-vizualni-podobu-stanice-filmbox/