Telly věnovala policistům 1000 připojení k internetové televizi
Autor: TELLY , e-mail: info@telly.cz Přidané: 16.04.2020
Odměnit policisty za jejich nelehkou službu v dnešní složité době se rozhodl televizní operátor Telly. Policistům nabídl zdarma 1000 připojení ke své internetové televizi. Ke spolupráci se Telly spojila s Nezávislým odborovým svazem Policie ČR, který přístupy policistům rozdělí.


Policisté, kteří tráví mnoho hodin ve službě určitě ocení služby moderní internetové televize Telly. Mezi ty nejužitečnější rozhodně patří týdenní archiv pořadů, díky kterému má uživatel neustále k dispozici celkem 20.000 hodin televizní zábavy. Oblíbené pořady, o které by policista jinak přišel kvůli službě, si snadno pustí ve volném čase z archivu.

„Policisté zdarma dostanou kompletní nabídku 131 programů, z toho 72 v HD, na celou dobu trvání nouzového stavu nejméně však na 1 měsíc“, uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Telly. „Službu policisté získají a jednoduše aktivují on-line. Využívat televizi budou moci standardně až na 4 zařízeních“, doplnila Šlapalová.

Předseda Nezávislého odborového svazu Policie ČR Tomáš Machovič poděkoval společnosti Telly za nabídnuté služby a uvedl, že si velice váží podpory policistů a zvlášť v době nuceného omezení rekreačních aktivit z důvodu vyhlášeného nouzového stavu, vítá nabízenou možnost, jak zpříjemnit policistům dobu odpočinku po jejich náročné službě.

Digitální televize Telly funguje s každým spolehlivým internetovým připojením na moderních televizích Samsung či chytrých televizích s operačním systémem Android (např. Sony, Philips, TCL, JVC, Toshiba, Orava, Xiaomi a další) nebo Apple TV. Vyzkoušet lze Telly na všech běžných mobilních zařízeních, počítačích, tabletech, podporuje Chromcast a xBox.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové
nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní
sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A,
španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového
připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006,
značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly, 15. 4. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28051/telly-venovala-policistum-1000-pripojeni-k-internetove-televizi/