Na telo s J. Naďom, I. Korčokom, J. Blanárom a prvým povolebným prieskumom preferencií
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 18.04.2020

V politickej diskusnej relácii Na telo privítame ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO), s ktorým preberieme ako zapojenie armády do boja s novým koronavírusom, tak aj sporné tendre, ktoré zdedil po bývalom vedení rezortu.


Druhá časť relácie bude patriť duelu medzi novým ministrom zahraničných vecí Ivanom Korčokom (nom. SaS) a predsedom zahraničného výboru NR SR Jurajom Blanárom (Smer-SD).

S oboma politikmi budeme diskutovať o tom, ako má vyzerať zahraničná politika v čase koronakrízy, kto nám pomáha a ako môže iným štátom pomôcť Slovensko. Zaujímať nás budú ale aj aktuálne vládne opatrenia proti pandémii, či to, ako sa bude ďalej riešiť situácia repatriantov a tzv. pendlerov.

Okrem toho sa však moderátor Michal Kovačič bude pýtať aj na programové vyhlásenie vlády alebo na to, či zavládne v zahraničnopolitickej oblasti spoločný postoj koalície aj opozície.

Divákom ponúkneme aj prvý povolebný prieskum, ktorý pre TV Markíza urobila agentúra FOCUS. Aké sú aktuálne preferencie politických zoskupení, o tom budeme hovoriť so šéfom FOCUS-u Martinom Slosiarikom.

Na telo začne aj túto nedeľu, 19. apríla 2020, v tradičnom čase o 13:00 hod.

TV upútavka: https://youtu.be/ogYNt9s05Gg


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 17. 4. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28053/na-telo-s-j-nadom-i-korcokom-j-blanarom-a-prvym-povolebnym-prieskumom-preferencii/