Novinky ve Skylinku: CNN Prima NEWS, FightBox a QYOU HD
Autor: M7/Skylink/Weber Shandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 19.04.2020
Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o zařazení nového zpravodajského programu CNN Prima NEWS HD do nabídky Skylinku, dále o ukončení souběžného vysílání programu FightBox na původní pozici a ukončení vysílání programu QYOU HD.


V pátek 17. 4. 2020 zařadil Skylink do své nabídky další program – zpravodajskou stanici CNN Prima NEWS HD. CNN Prima NEWS HD je nová multimediální zpravodajská platforma, která bude přinášet divákům 24 hodin denně 7 dní v týdnu atraktivní programový obsah v podobě unikátního domácího a mezinárodního zpravodajství, a to i díky rozsáhlé síti reportérů CNN po celém světě. Diváci tak získají aktuální informace v reálném čase z míst, kam se většina ostatních redakcí dostane jen obtížně, s odstupem anebo vůbec. V prvních dnech bude vysílána informační smyčka. Start plnohodnotného vysílání je naplánován na příští dny.

Program je naladěn na předvolbě 29 a bude k dispozici všem zákazníkům Skylinku s balíčky Digital, Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet a dostupný bude také v rámci živého vysílání se službou Skylink Live TV.
Zákazníci, kteří používají starší typ satelitního přijímače bez funkce automatického ladění a uspořádání programů (FastScan) a program na předvolbě 29 nenajdou, si jej budou muset naladit manuálně, a to s použitím následujících parametrů pro naladění:

Pozice ve FastScan: 29
Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 11 934 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 27 500
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: ON

Jak jsme již informovali 9. 4. – program FightBox začal vysílat souběžně s novými parametry, přičemž vysílání s původními parametry bylo ukončeno dne 17. 4.

Dne 17. 4. 2020 opustil programovou nabídku Skylinku program QYOU HD, který byl doposud součástí balíčků Kombi a Komplet.


PR M7 Group S.A.; Marek Němec, Head of Client Services, Weber Shandwick

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28057/novinky-ve-skylinku-cnn-prima-news-fightbox-a-qyou-hd/