Seriál, který jde zabijákům a jejich činům pod kůži
Autor: PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 20.04.2020
Je tomu už měsíc, co okolní dění a zavedená bezpečnostní opatření donutila většinu z nás pracovat z domu a omezit veškeré naše aktivity i setkávání se s přáteli. Není proto divu, že nyní většinu volného času trávíme u televizních obrazovek. Na co nezapomenout? Na dokumenty a dokumentární série, díky nimž se třeba dozvíte něco nového.


Dokumentární seriály jsou hlavní devízou televizní stanice CBS Reality a vězte, že z jejího programu si vybere téměř každý. Co si nenechat ujít v měsíci dubnu? Například seriál Nejhrozivější zabijáci, který běží od dubna až do první poloviny května. A o co půjde?


Lovec skalpů

Ano, název seriálu nelže. Seriál diváky provede životními příběhy těch nejagresivnějších sériových vrahů všech dob. Těch, kterým se jejich záměr bohužel „vydařil“. Výraznou postavou vystupující v seriálu je například sériový vrah John Sweeney, který bývá lidmi z oboru přezdívaný jako „lovec skalpů“.

Seriál vás seznámí s postupy a praktikami dlouhého vyšetřování i soudního procesu, s názory i myšlenkovými pochody vyšetřujícího inspektora. Chybět nebude ani pohled do soukromí, jaký byl život s despotickým vrahem popíše jeho bývalá přítelkyně.

Zaujalo vás to? Pak si nenechte ujít seriál Nejhrozivější zabijáci, který vysílá televizní stanice CBS Reality každý všední den od 21 hodin.


Jitka Pavlová, Account Manager, PR.Konektor, 17. 4. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28058/serial-ktery-jde-zabijakum-a-jejich-cinum-pod-kuzi/