Jetix rozšíří programovou nabídku o seriály Disney
Autor: PR Press Jetix , e-mail: info@jetix.cz Přidané: 26.05.2008


Jetix bude v pěti klíčových zemích střední a východní Evropy vysílat celosvětové hity Disney, včetně seriálu Hannah Montana.


Společnost Jetix Europe dnes oznámila, že do svého vysílání v České republice, Maďarsku, a na Slovensku od 26. května 2008 zařadí další programy z dílny Disney. Dalšími zeměmi, kde bude program během léta zařazen, jsou Rumunsko a Bulharsko.

Tento krok je součástí širší celosvětové programové spolupráce mezi Jetix Europe a jeho většinovým akcionářem, společností The Walt Disney Company. Během jejich spolupráce již bylo úspěšně uvedeno mnoho seriálů, jako například W.I.T.CH, nebo Yin Yang Yo!.

Kromě popové seznace pro teenagery Hannah Montana, Disney na Jetix představí akcí nabité, komediální dobrodružství tajné špiónky ze střední školy, Kim Possible a rozpustilé vtípky bratrů Phinease & Ferba.

Maciej Bral, výkonný ředitel Jetix pro střední a východní Evropu a Střední východ uvedl: “Strategií Jetixu je investovat do programu špičkové kvality. Po obrovském úspěchu High School Musical v České republice, na Slovensku a v Maďarsku, který významně zvýšil podíl sledovanosti, si jsme jisti, že rozvoj spolupráce s Disney podpoří další růst a oblíbenost programu u dětí v celém regionu.”


Alexandra Lazarus, Marketing Director




Jetix Europe

• Jetix Europe je přední dětskou zábavní společností nabízející lokalizované televizní kanály a programy, distribuci a spotřebitelské produkty v Evropě a v oblasti Středního východu

• 14 televizních kanálů Jetix Europe přináší jedinečnou kombinaci akce, dobrodružství a skvělého humoru pro děti ve věku od 6-14 let v 19 jazycích v 58 zemích do více než 51 milionů domácností. Společnost Jetix Europe v Itáli také uvedla GXT, placený TV kanál pro dospívající chlapce.

• Jetix je součástí celosvětové zábavní aliance Jetix Europe a The Walt Disney Company (ABC Cable Networks Group a Jetix Latin America) a byl uveden na trh v roce 2004.

• Jetix díky této alianci dosahuje přes 289 milionů* televizních domácností a je vysílán v 25 jazycích v 80 zemích po celém světě.

*kombinace tv kanálů a bloků Jetix


Jetix Česká republika a Slovensko

V České a Slovenské republice sleduje televizi Jetix přes 810 000 domácností. Jetix nabízí pestrou programovou nabídku se zaměřením na chlapce a dívky ve věku od 4 do 16 let výhradně v českém jazyce. Programová nabídka zahrnuje směs animovaných a hraných seriálů, filmů, hudebních a sportovních pořadů, které jsou vysílány 24 hodin denně. Jetix je strategickou součástí The Walt Disney Company, světové společností zaměřené na dětský zábavní průmysl, což zaručuje kvalitu vysílaných pořadů a silné firemní zázemí.


PR Press Jetix, 26. 5. 2008

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2807/jetix-rozsiri-programovou-nabidku-o-serialy-disney/