Eurosport: Programový výběr 27. dubna - 3. května
Autor: Media:List CZ/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 27.04.2020
Eurosport vypráví největší příběhy lidské vytrvalosti, úspěchů a inspirace. Během těchto bezprecedentních časů přineseme na obrazovky některé z vašich oblíbených a ikonických sportovních okamžiků. Od pondělí až do čtvrtka od 15 hodin mohou diváci sledovat na digitálních platformách Eurosportu virtuální Madrid Open živě.


Nejlepší singloví hráči jako Rafael Nadal, Andy Murray a Caroline Wozniacká se střetnou v Tennis World Tour Game, který má navíc charitativní účel - každý hráč bude startovat s peněženkou 150 000 EUR. Tyto peníze budou použity jednak ke snížení sociálního dopadu pandemie, ale i na podporu tenisových hráčů, které situace ekonomicky zasáhla.

Každou noc pak oživuje Eurosport historické události olympijských her. V úterý 28. dubna od 22 hodin si mohou fotbaloví fanoušci vychutnat slavné finále fotbalového turnaje z Letních olympijských her v Atlantě v roce 1996 mezi týmy Nigérie a Argentiny.


MUTUA MADRID OPEN VIRTUAL PRO

Rafael Nadal, Andy Murray a Caroline Wozniacká v čele hvězdného obsazení prvního virtuálního Madrid Open. Nejlepší singloví hráči se střetnou v Tennis World Tour Game, každý s peněženkou 150 000 €. Peníze budou využity ke snížení sociálního dopadu Covid-19 a na podporu tenisových hráčů, které pandemie ekonomicky zasáhla. Užijte si virtuální Madrid Open živě na digitálních platformách Eurosportu.
KDY: pondělí 27. až čtvrtek 30. dubna 15:00
KDE: Facebook a Eurosport Player


MS V SILNIČNÍ CYKLISTICE 2019

Největší historické anglické hrabství Yorkshire přivítalo loni na podzim nejlepší cyklisty světa. V tomto regionu se v roce 2014 jela dramatická úvodní etapa Tour de France, o pět let později mistrovský náročný 260 km dlouhý závod profesionálů s cílem v Harrogate. Nejen délka trati, ale také chladné a mokré počasí udělalo ze závodu doslova peklo. Eurosport nabídne divákům nejprve silniční závod žen, poté silniční závod mužů.
KDY: čtvrtek 30. dubna 14:00
KDE: Eurosport 1


SÍŇ SLÁVY OLYMPIJSKÝCH HER: ATLANTA 1996 FINÁLE FOTBALOVÉHO TURNAJE

Každou noc od 22:00 oživuje Eurosport historické události olympijských her. Fotbaloví fanoušci opět prožijí slavné finále z roku 1996 mezi Nigérií a Argentinou. Dokázali Super Eagles, kteří v semifinále vyřadili Brazílii s Ronaldem a Rivaldem, přepsat historii, nebo si Jihoameričané dle očekávání odvezli zlato domů?
KDY: úterý 28. dubna 22:00
KDE: Eurosport 1


MS VE SNOOKERU: FINÁLE 2019 HIGGINS VS TRUMP

Po celý týden mohou diváci Eurosportu sledovat duely loňského světového šampionátu ve snookeru. V neděli je na řadě vrchol MS – finále, v němž se proti sobě postavili John Higgins a Judd Trump. O 14 let starší Skot John Higgins dosáhl na Triple Crown již v roce 1999, Angličanovi Juddovi Trumpovi chyběl ke trojkoruně právě světový titul. Toto skvělé finále zažilo rekordních 11 stovek.
KDY: neděle 3. května 19:00
KDE: Eurosport 1


TO NEJLEPŠÍ Z TENISOVÝCH GRANDSLAMŮ

Tenisové noci na Eurosportu denně od pondělí do neděle. V pondělí mj. Kvitová vs Ósaková ve finále AO 2019, v úterý finále AO 2017 Federer vs Nadal, ve středu semifinále FO 2017 Thiem vs Nadal, ve čtvrtek finále US Open 2017 Nadal vs Anderson, v pátek finále FO 2017 Nadal vs Wawrinka, v sobotu semifinále FO 2019 Federer vs Nadal, v neděli finále FO 2018 Halepová vs Stephensová. A mnoho dalších skvělých duelů.
KDY: pondělí 27. dubna až neděle 3. května 23:00 – 8:30
KDE: Eurosport 1


O Eurosportu

Eurosport je evropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přinesl olympijské hry v Pchjongčchangu 2018 rekordnímu počtu diváků. Eurosport je domovem cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů. Eurosport 1 a Eurosport 2 mají 246 milionů kumulativních předplatitelů v 75 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 30 milionů unikátních uživatelů měsíčně a společně s Eurosport app (dostupné iOS a Android) jediný způsob, jak sledovat Eurosport kdykoli online na mobilních zařízeních. Eurosport Events se specializuje na management a podporu mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Anca Soare, Senior Marketing Manager CEEMCA, Discovery
Michaela Celárková, PR manager Media:list, 27. 4. 2020


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28078/eurosport-programovy-vyber-27-dubna-3-kvetna/