Skylink investuje do nových a vlastních programů pro zkvalitnění nabídky
Autor: M7/Skylink/Weber Shandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 29.04.2020

Společnost M7 Group SA (člen skupiny CANAL+), provozovatel česko-slovenské satelitní a internetové televize Skylink, informuje o změnách v programové nabídce, jejichž cílem je přizpůsobit ji aktuálním trendům v sledování televize.


K 1. 5. 2020 bude programový balíček Smart rozšířen o programy Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD a National Geographic HD. Do balíčku Multi budou ke stejnému datu přidány programy National Geographic HD, FightBox a Love Nature HD.

Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group SA, k tomu říká: „Neustále monitorujeme trendy zájmu o jednotlivé žánry, konkrétní televizní kanály a typy programů, a snažíme se je promítat do naší programové nabídky. Proto jsme např. v polovině tohoto měsíce do nabídky zařadili jako jediný provozovatel placené televize v ČR a na Slovensku exkluzivní videoknihovnu National Geographic (NG+) se stovkami jedinečných dokumentů. Zájem ze strany diváků je opravdu veliký, o čemž svědčí i celkový počet zhlédnutí, který během prvních pár dní přesáhl 50 tisíc. Vedle toho intenzivně spolupracujeme s naší mateřskou společností CANAL+ na lokalizaci řady atraktivních seriálů a televizních programů. Již brzy budou dostupné exkluzivně našim zákazníkům, a to jak přes satelitní vysílání, tak i přes internetovou službu Skylink Live TV.“

Úvodní měsíční bezplatné období, kdy je videoknihovna National Geographic přístupná všem zákazníkům, skončí 14. 5. 2020. Poté ji budou moci využívat všichni předplatitelé se základním balíčkem Smart a všemi vyššími balíčky, a to bez dalších poplatků.

V souvislosti s plánovanými změnami nabídku Skylinku opustí programy, jejichž hodnota již neodpovídá jejich ceně nebo se staly nadbytečnými. Týká se to programů Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Discovery, TLC, Discovery Showcase HD a Animal Planet. Vzhledem k tomu, že nebylo možné dospět k dohodě s vysílatelem na přijatelných komerčních podmínkách prodloužení smlouvy, uvedené programy k 31. 5. 2020 v nabídce Skylinku skončí.


PR M7 Group S.A.; Marek Němec, Head of Client Services, Weber Shandwick, 29. 4. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28085/skylink-investuje-do-novych-a-vlastnich-programu-pro-zkvalitneni-nabidky/