Paci Pac naživo u vás doma!
Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 03.05.2020
Paci Pac si pre všetkých svojich fanúšikov v spolupráci s televíziou JOJ pripravili niečo naozaj špeciálne! Po vynútenom prerušení turné Paci Pac a kamaráti kvôli aktuálnej situácii spojenej s koronavírusom, odohrajú konečne koncert v plnej zostave, so všetkým, čo k ich chytľavému predstaveniu patrí.


Krásne kulisy, LED projekcia a veselé postavičky - bláznivý pán Trampolíny, vegetariánsky Levík Leo alebo obrovský dupajúci Slon, vás nenechajú doma len tak sedieť v obývačke! Pripravte sa na poriadnu párty! Televízia JOJ sa postará o profesionálny zvuk, obraz a svetelné efekty, aké ste ešte nevideli.

Živé vystúpenie Paci Pac si budete môcť pozrieť vo štvrtok 7. mája o 10.00 hod. na www.joj.sk. Koncert bude dostupný v archíve do piatka 8. mája do 18.00 hod.

Všetci, ktorí chcú byť pri tom, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 3,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Paci Pac a na stránke www.joj.sk.

Všetkým našim divákom prajeme fantastický zážitok!


Redakcia TV JOJ, 30. 4. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28095/paci-pac-nazivo-u-vas-doma/