CNN Prima NEWS startuje už dnes, 3. 5. 2020 v 18:55 hod.
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 03.05.2020
Nová éra zpravodajství začíná a Česko už nikdy nebude jako dřív

CNN Prima NEWS, to je téměř 30 pořadů, nová zpravodajská hodina v hlavním vysílacím čase, více než 40 tváří, největší a nejmodernější studio ve střední Evropě a nová online platforma. Přineseme vám ten nejkvalitnější český zpravodajský servis s globálním přesahem, sedm dní v týdnu. Začínáme už dnes v 18.55 HLAVNÍMI ZPRÁVAMI s novou moderátorskou dvojicí – Veronika Kubíčková a Pavel Štrunc.


Exkluzivní rozhovor s Andrejem Babišem na novém webu CNN Prima NEWS

Dnes jsme spustili nový web CNN Prima NEWS, který vám nabízí rychlé, přesné, vyvážené a srozumitelné každodenní zpravodajství. Přečtěte si, co v prvním rozhovoru pro web CNN Prima NEWS prohlásil český premiér Andrej Babiš.


Svět SPORTu nově na CNN Prima NEWS

Aktuální dění, zásadní události, zajímavosti z domovské i zahraniční scény zmapuje SPORT, který přinese také spoustu příběhů. Světem sportu diváky ve zpravodajství CNN Prima NEWS provedou Roman Šebrle, Petr Vágner, Ondřej Lípa, Tomáš Vzorek a Marek Kafka.


Nejen svět slavných ukáže SHOWTIME

SHOWTIME je magazín o moderním životním stylu, který se zaměřuje také na technologické novinky a trendy témata, která zaujmou ženy i muže. Eva Perkausová vám dnes v 19.55 přinese zábavný proud informací nejen ze světa slavných.


SILNÝ HLAS MARKÉTY FIALOVÉ

To, co nikde (jinde) neuslyšíte, od osobností, které chcete slyšet. Názory lidí, kteří mají jasný pohled na celou řadu otázek, které se týkají nás všech. To nabídne pořad Silný hlas Markéty Fialové – živá talkshow se třemi hosty odstartuje již dnes ve 20.15.


Pod rouškou – dokument o tom, jak se žije v současné krizi, už dnes

Jak zvládáme největší světovou krizi od dob 2. světové války? Jak nás koronavirová pandemie prověřuje, jak nás mění a co všechno je možné zakrýt? Sledujte unikátní dokument Pod rouškou už dnes ve 20.45 na CNN Prima NEWS.


Události ze všech úhlů, to je 360° PAVLÍNY WOLFOVÉ

Tři sta šedesát stupňů pohledů, které s hosty probereme ze všech stran. Témata, kauzy a aktuální dění, které představíme ze všech úhlů. Protože na žádný problém neexistuje jedno jediné řešení. V pořadu 360 stupňů probereme všechny – každý večer od pondělí do pátku. Začínáme již dnes ve 21.40.


Začněte ráno s NOVÝM DNEM a INTERVIEW

Další den ráno si nenechte ujít ranní zpravodajský blok NOVÝ DEN, který vás na začátku každého všedního dne seznámí se vším, co byste měli vědět. Od počasí a dopravního zpravodajství, přes zásadní události předešlého dne, po aktuální témata a novinky. Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat pak nabídne navazující INTERVIEW s významnými postavami veřejného života.


FTV Prima, 3. 5. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28096/cnn-prima-news-startuje-uz-dnes-3-5-2020-v-18-55-hod/