Skylink: volně vysílané programy v měsíci květnu
Autor: M7/Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 04.05.2020
Od úterý 5. 5. 2020 do úterý 2. 6. 2020 se mohou všichni zákazníci Skylinku těšit na volná vysílání dvou programů. Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání programů Viasat Explore a Minimax. Dále došlo ke sloučení filmových programů Československo HD a Be2Can HD, které se propojily v nový kanál s názvem Film Europe+ HD.


Jako první představíme dokumentární program Viasat Explore. V sérii Obrovské stavitelské chyby ukáží, proč se zbrusu nový most náhle a tragicky zhroutil, jak vrtání ropy spustilo největší vodní vír, jaký kdy v USA viděli a která berlínská památka skrývala smrtící vadu designu. S další řadou Říčních monster sledujte extrémního rybáře Jeremyho Wadea na jeho lovu smrtících ryb na různých místech, včetně Bolívie, Ukrajiny, Kolumbie a Islandu.

Druhým programem je dětský Minimax s oblíbenými hrdiny. Již od 4. května se mohou děti užít první sérii seriálu Mimi šéf: zpátky ve hře, v níž se za pomoci staršího bratra Tima prodírá firemní džunglí BabyCorp a snaží se dosáhnout něčeho, co je kolikrát nemožné i pro dospělé: rovnováhy mezi prací a soukromím.

Také bychom rádi informovali o sloučení filmových programů Československo HD a Be2Can HD, které se propojí v nový kanál s názvem Film Europe+ HD. Prémiový filmový kanál Film Europe+ nabízí v lokální televizní premiéře snímky z nejprestižnějších světových filmových festivalů, ale také zlatý fond československé kinematografie. Film Europe+ HD vysílá jako 24hodinová verze, bez reklam. Změna proběhne 4. 5. a program bude dostupný na parametrech a pozici původního Československo HD.

Dětský program Minimax můžete sledovat se službou Skylink Live TV také na mobilu, tabletu, PC nebo chytré TV.


Technické parametry pro naladění programů:

Program: Viasat Explore Minimax
Pozice ve FastScan: 127 162
Satelit: Astra 23,5°E Astra 23,5°E
Kmitočet: 11 934 MHz 11 973 MHz
Polarizace: Vertikální Vertikální
FEC: 3/4 2/3
Symbolová rychlost: 27 500 kS/s 29 900 kS/s
Norma: DVB-S2 / 8PSK DVB-S2 / 8PSK
Pilot: On OFF


Pro příjem programů je potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).


PR M7 Group S.A., 4. 5. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28102/skylink-volne-vysilane-programy-v-mesici-kvetnu/