Lepší.TV nově nabízí zpětné zhlédnutí až 100 dní po televizní premiéře
Autor: Lepší.TV , e-mail: info@lepsi.tv Přidané: 06.05.2020
Televize přes internet Lepší.TV aktuálně prodlužuje svoji službu zpětného zhlédnutí nahraných programů na 100 dní. Ke 30 dnům zpětného zhlédnutí, které platilo pro Lepší.TV do nynějška, tak přidává ještě dalších 70 dní a výrazně tak navyšuje svůj náskok před konkurencí.


Divákům se tímto krokem snaží zajistit ještě větší komfort všech uživatelských služeb a dokazuje, že konečně mohou být pány svého času a užívat si televizi se všemi jejími službami, které se dokonale přizpůsobí jejich časovému tempu i vytížení. Už se tak nestane, že přijdou o část dílů oblíbeného seriálu jen proto, že jej v televizním archivu nestihli včas zhlédnout.

„Jsme rádi, že můžeme naše uživatele potěšit prodloužením zpětného zhlédnutí, které jsme nastavili na 100 dní. Jedná se o časově neomezenou nabídku, která nijak nesouvisí s karanténou ani koronavirovou krizí. Naopak. Uvědomujeme si, že pro řadu diváků nyní začne hektičtější období, budou se vracet do práce, děti do škol, z čehož vyplynou i další povinnosti pro rodiče, které se podepíšou právě na časových možnostech. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli dopřát jim zhlédnutí nahraného pořadu až 100 dní po jeho nahrání,“ říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.

Lepší.TV tímto krokem potvrzuje fakt, že i v letošním roce chce divákům přinášet další novinky a vylepšení stávajících uživatelských služeb i celé aplikace. Reaguje zároveň i na výsledky svého posledního průzkumu, který jasně potvrdil, že uživatelské chování Čechů se u sledování televize změnilo. Stále více si totiž vybírají, jaký pořad chtějí sledovat a hlavně kdy. Lidé nejsou ochotni si televizním programem nechat diktovat den a hodinu, kdy se mají dívat. I u televize chtějí zažívat větší volnost.

100 dní zpětného zhlédnutí navíc vyřeší i problém řady milovníků seriálů. „Když vezmeme v potaz, že průběrný český seriál má v jedné sérii 10 – 13 dílů, pak 100 dní zpětného zhlédnutí umožní divákům vidět celý seriál v kuse. Mohou si totiž jednotlivé díly nahrávat a v případě potřeby je zhlédnout pak klidně najednou, třeba během jednoho dne nebo víkendu, bez toho, aby o nějaký z dílů přišli,“ dodává Pavel Górecki. Televizní seriály navíc podle aktuálního průzkumu společnosti patří ve sledovanosti televizních žánrů na první místo. Dopřeje si je více jak 31 % Čechů.

Připomeňme, že Lepší.TV měla doposud délku zpětného zhlédnutí 30 dní, a i tato doba byla mezi poskytovateli televizí přes internet nejdelší na českém i slovenském trhu. Nových 100 dní zpětného zhlédnutí pro seriály a dokumenty vybraných TV stanic si klade za cíl katapultovat diváka do úplně jiných dimenzí a ukázat mu, jak by měly vypadat služby televize přes internet odpovídající roku 2020.


O Lepší.TV:

Televize přes internet Lepší.TV vznikla v roce 2014 v Ostravě a byla založena Pavlem Góreckim, který se oblastí internetu, televizí a TV programem zabýval již několik let před založením Lepší.TV. Samotná Lepší.TV vznikla především z důvodu prostoru na trhu, kdy v roce 2014 na českém internetu neexistovala žádná dobrá a vyhovující televize přes internet. Cílem Lepší.TV bylo od počátku nabízet ty nejkvalitnější služby v oblasti sledování televize přes internet tak, aby si divák mohl užít zaslouženou a odpovídající kvalitu a služby za co nejmenší náklady. Lepší.TV od svého vzniku každý rok roste, kdy za minulý rok si připsala dokonce více jak 150 % meziroční růst. Aktuálně jsou služby Lepší.TV dostupné ve všech Smart TV a jsou zcela bez závazku. Divák si může užít službu Lepší.TV (ve které najde 117 TV stanic) i s balíčkem HBO již za 1 Kč za první měsíc a následně Lepší.TV za pouhých 199 Kč měsíčně, s balíčkem HBO za pouhých 418 Kč na měsíc. Navíc má dostupné časově neomezené nahrávání pořadů i nejdelší zpětné zhlédnutí, které činí až 100 dní. Více na www.lepsi.tv.


Lenka Netušilová, Lepší.TV, 5. 5. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28103/lepsi-tv-nove-nabizi-zpetne-zhlednuti-az-100-dni-po-televizni-premiere/