Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 16:29:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Prima ZOOM má dva nové staniční hlasy

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 06.05.2020


Na Prima ZOOM se mohou diváci od května setkávat se dvěma novými hlasy programových upoutávek na skvělé dokumenty – kterými budou herci Jakub Skála a Týna Andělová Průchová. Oba nahradí herce Jiřího Dvořáka, který se stal hlasem nového zpravodajského kanálu CNN Prima NEWS.


Dokumentární kanál Prima ZOOM bude mít nově dva hlasy, které mu propůjčí herci Jakub Skála a Týna Průchová. Jakub vystřídal Jiřího Dvořáka a k mužskému hlasu jsme aktuálně přidali ještě ženský hlas, abychom v rámci naší žánrové nabídky přispěli k větší pestrosti, rozmanitosti a poutavosti našich selfových upoutávek.

Jakuba Skálu jste mohli na Primě vidět například v seriálech Modrý kód nebo V.I.P. vraždy. Vystudoval Pražskou konzervatoř a Konzervatoř Jaroslava Ježka a objevil se na divadelních prknech v Jihočeském divadle a Divadle Hybernia. Jaké dokumenty má Jakub rád? „V rámci dokumentů je pro mne na prvním místě určitě příroda a cestování. Hlavně to cestování. Díky Prima ZOOM jsem už několikrát objel celý svět, což bych jinak nezvládl. Naopak nerad se dívám na válečné pořady, z toho je mi vždycky nepříjemně úzko. Práce pro Prima ZOOM je skvělá, strašně rád se zavírám do studia, kde jsem jenom já a mikrofon, a přitom můžu mluvit k mnoha divákům doma u televizí. Sice jsem vystudovaný herec, ale vrozená plachost mě přivedla k práci ve zvukových studiích. Už asi pět let dělám naplno voiceovery ke všemožným televizním pořadům, ať už dokumentům, filmům, seriálům nebo i reklamám. Ve volném čase se věnuji aktivně hudbě a sportu a rád chodím do přírody.“

Týna Průchová, která vystudovala činoherní herectví na pražské DAMU, působí také jako divadelní herečka (Klicperovo divadlo v Hradci Králové, Švandovo divadlo, A-Studio Rubín, Venuše ve Švehlovce a další). Objevila se v seriálech Ohnivý kuře či Kapitán Exner. Týna je dcerou herce Ladislava Mrkvičky a jak se těší na spolupráci s Prima ZOOM? „Mám velkou radost z nové spolupráce s Prima ZOOM. S roční dcerkou na sledování televize moc času není, ale dokumenty na ZOOMu máme často zapnuté u běžných domácích činností. Rádi cestujeme, naposledy jsme byli v indickém Himálaji, okouzlila mě Havaj a milujeme výlety do rumunských Karpat. Se spolužáky se každé léto už deset let plavíme po Středozemním moři na plachetnici, na kterou jsem si udělala kapitánské zkoušky. Teď cestujeme alespoň prostřednictvím dokumentů po dalších dalekých místech. Rádi se dozvídáme zajímavosti o přírodě, která nás svým tajemstvím mnohdy fascinuje. Aktuálně jsem na mateřské dovolené, a kvůli tomu jsem se z Klicperova divadla v Hradci Králové vrátila do Prahy. Zatím se věnuji dabingu, hraji ve dvou komediích s Petrem Nárožným a snad také obnovíme představení v A-studiu Rubín.“

„Styl našich upoutávek se nijak nezmění, chceme být nadále zábavní, příjemní i dramatičtí, tak abychom naše diváky atraktivní formou nalákali na to nejlepší, co jim můžeme nabídnout. Vnímáme to nicméně jako další pozitivní krok na naší cestě, myslíme přitom na všechny naše věrné fanoušky i další zájemce, kteří si nás příležitostně zapnou,“ dodává Martin Švoma, Senior Promo Producer Prima ZOOM.

Prima ZOOM – celý svět na dosah!


Spoustu zajímavostí najdete také na www.prima-zoom.cz.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.05.2020 • RTVS k ukončeniu druhej svetovej vojny pripravila zaujímavý program
07.05.2020 • Počasie, Televízne noviny a mimoriadna relácia s Matovičom a Krčmérym najsledovanejšími programami utorka
07.05.2020 • Pražské jaro letos bude - na ČT art s Mozartem, Smetanou i Beethovenem
05.05.2020 • SuperStar suverénne najsledovanejším programom celého týždňa
05.05.2020 • Show Jana Krause – květnové reprízy
04.05.2020 • Láska v čase korony: jako by karanténa nestačila, ještě to vypadá, že se všichni zbláznili

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist