Telly vysílá obnovenou Bundesligu, dívat se může každý
Autor: TELLY , e-mail: info@telly.cz Přidané: 11.05.2020
Po dvou měsících uvidíme opět živé přenosy z velkého fotbalu. O víkendu se rozehraje německá Bundesliga, která se po přestávce způsobené pandemií koronaviru vrací na televizní obrazovky jako vůbec první z velkých soutěží. Český televizní operátor Telly bude u toho a přinese fotbalovým fanouškům většinu zápasů z první i druhé německé fotbalové ligy na stanicích DIGI Sport.


Obnovená sezona v Německu začne 16. května šesti sobotními zápasy, dva duely včetně souboje Unionu Berlín s Bayernem se budou hrát v neděli a 26. kolo zakončí pondělní dohrávka mezi Brémami s českými legionáři Theodorem Gebre Selassiem a Jiřím Pavlenkou a Leverkusenem. Všechny zápasy do konce této sezony se budou hrát bez diváků.

„Sportovní fanoušci už netrpělivě čekají na živé přenosy špičkového fotbalu. Jsme rádi, že Telly bude první, kdo svým divákům tohle čekání ukončí,“ říká Vladimír Rusnák, ředitel Telly. „Chceme v přímém přenosu odvysílat většinu zápasů z obou německých lig. Využijeme k tomu většinu stanic DIGI Sport, které máme v nabídce,“ dodává Vladimír Rusnák.

Sportovní fanoušci, kteří se chtějí na Budesligu dívat a nejsou ještě zákazníky Telly, si mohou na víkend pořídit některý z denních balíčků Sport, s kterými dostanou kompletní sportovní nabídku Telly včetně všech Digisportů.

SPORT na 1 den SPORT na 3 dny SPORT na 7 dní
80 Kč 100 Kč 150 Kč


Denní balíčky lze objednat jednoduše online přes portál moje.telly.cz, jsou dostupné okamžitě a pouze přes Telly aplikace (Samsung Smart TV, Android TV, chytré telefony nebo počítač).
Všechny stanice DIGI Sport jsou samozřejmě také k dispozici zákazníkům Telly, kteří mají balíček Střední nebo Velký, případně balíček Sport. Zákazníci s balíčkem Malý mají v nabídce program DIGI Sport 2 HD.


Aktuální program přímých přenosů z Bundesligy na Telly

datum soutěž zápas kanál a čas
16. května 2. Bundesliga Regensburg - Kiel DIGI Sport 3 HD v 12:55
16. května 2. Bundesliga Bochum - Heidenheim DIGI Sport 1 HD v 12:55
16. května Bundesliga RB Lipsko - Freiburg DIGI Sport 2 HD v 15:25
16. května Bundesliga Hoffenheim - Hertha Berlín DIGI Sport 3 HD v 15:25
16. května Bundesliga Dortmund - Schalke DIGI Sport 1 HD v 15:25
16. května Bundesliga Frankfurt - Mönchengladbach DIGI Sport 2 HD v 18:25
16. května 2. Bundesliga Aue - Sandhausen DIGI Sport 6 HD v 12:55
16. května Bundesliga Düsseldorf - Paderborn DIGI Sport 7 HD v 15:25
16. května Bundesliga Augsburg - Wolfsburg DIGI Sport 6 HD v 15:25
17. května 2. Bundesliga Wehen - Stuttgart DIGI Sport 2 HD v 13:25
17. května 2. Bundesliga Fürth - Hamburg DIGI Sport 3 HD v 13:25
17. května 2. Bundesliga Bielefeld - Osnabrück DIGI Sport 1 HD v 13:25
17. května Bundesliga FC Kolín - Mainz DIGI Sport 1 HD v 15:25
17. května Bundesliga Union Berlín - Bayern DIGI Sport 1 HD v 17:55
17. května 2. Bundesliga St. Pauli - Norimberg DIGI Sport 7 HD v 13:25
18. května Bundesliga Brémy - Leverkusen DIGI Sport 1 HD v 20:25


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly
Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 11. 5. 2020


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28117/telly-vysila-obnovenou-bundesligu-divat-se-muze-kazdy/