Televize O2 TV podporuje dohrání sezony FORTUNA:LIGY
Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 11.05.2020
Společnost O2, jako hlavní vysílatel a partner české nejvyšší fotbalové soutěže, je připravena na restart přerušené sezony. Zároveň by O2 ocenilo, aby zástupci profesionálních klubů na Ligovém grémiu využili všechny možnosti k dosažení společné dohody, jež umožní dohrát FORTUNA:LIGU dle pravidel, která byla stanovena na samotném začátku soutěže.


Úterní zasedání by mělo podle O2 přinést odpovědi na otázky týkající se bezpečnosti, formátu a termínů aktuálního ročníku. Konkrétní výsledky z úterního grémia určí, jakým směrem se bude český fotbal ubírat v nadcházejícím období. Především ve vztahu k fanouškům, televizním divákům i obchodním partnerům.

S pořádáním úterního Ligového grémia pomáhá i společnost O2. Ta se spolupodílí s LFA na využití odpovídajících prostor v O2 universum, které splňují přísné hygienické normy i nařízení státních orgánů. I díky této aktivitě se zástupci klubů mohou setkat bez větších omezení na jednom místě a hlasovat o nutném prodloužení sezony.

"Všechny kluby by měly vyvinout maximální úsilí k tomu, aby se fotbal vrátil na ligové trávníky. Především s ohledem na fanoušky, kteří si zaslouží poznat ligového mistra, postupující do evropských pohárů a užít si v této složité době alespoň trochu radosti," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport. "Hned jak to bude možné, tak rozjedeme znovu i náš doprovodný program, jako například fotbalovou show TIKI-TAKA," doplnil Marek Kindernay.

Pokud se nezmění nařízení vlády o shromažďování, je stanice O2 TV Sport připravena zapojit do výroby přenosů omezený počet osob. Přímo v prostoru stadionů by se pak pohybovalo maximálně 15 televizních pracovníků, jako jsou dva komentátoři, reportér, kameramani a další technici. Předzápasové studio by se přesunulo ze stadionu do O2 areny. Divák O2 TV se dočká přenosů v nejvyšší kvalitě. Díky moderním přenosovým vozům společnosti O2 může být opět nasazen i videorozhodčí.

Televize O2 TV je první televizí v historii, která v přímém přenose vysílá všechna utkání z ligy. Hlavní šlágry jsou v nejlepší kvalitě na kanálech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Další pak běží v tzv. streamovací kvalitě. Čtvrtou volbu fanoušci najdou na stanici ČT sport, kterou zákazníci O2 TV najdou ve všech tarifech.


O O2 TV

Počet zákazníků některého z tarifů služby O2 TV, která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2019 celkem 443 tisíc. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 11. 5. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28118/televize-o2-tv-podporuje-dohrani-sezony-fortuna-ligy/